Celebrul Alain Delon se iubeşte cu o femeie mai tânără cu 30 de ani!

Filon Stan   
în Galerie foto
22/11/2017, 15:00
Celebrul Alain Delon se iubeşte cu o femeie mai tânără cu 30 de ani! GALERIE FOTO

Alain Delon, un adevărat cuceritor şi la vârsta de 82 de ani! Celebrul actor francez a făcut o nouă cucerire! Se iubeşte cu Valerie Trierweiler, care a fost partenera fostului preşedinte al Franţei Francois Hollande! „Sunt cu adevărat împreună”, titrează publicaţia Closer un articol presărat de confidenţe şi fotografii recente, fără a intra însă prea mult în intimitatea actorului în vârstă de 82 de ani. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Valerie Trierweiler este cu 30 de ani mai tânără decât celebrul actor. Fosta primă doamnă neoficială a Franţei, care a părăsit palatul Elysee după izbucnirea scandalului, s-a răzbunat pe Hollande publicând o carte de memorii în care dezvăluie infidelităţile fostului preşedinte francez.

Alain Delon se iubeşte cu o femeie mai tânără cu 30 de ani!

Se pare că în 2014, actorul i-a trimis ziaristei mai multe mesaje de compasiune şi solidaritate în urma comportamentului „puţin elegant” al preşedintelui, care începuse să-şi petreacă nopţile în apartamentul actriţei Julie Gayet, lăsând-o singură pe Trierweiler în palatul Elysee.

Pornind de la acest schimb epistolar, Closer prezintă „prietenia intimă” care s-a înfiripat după decesul, la 28 august, a regretatei Mireille Darc. Potrivit revistei, Trierweiler l-a consolat în această perioadă pe fostul sex-simbol al cinematografiei franceze, „copleşit de durere”, scrie Agerpres.
 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×