Ajutor de 370 de lei pe lună de la stat! Vezi dacă te încadrezi şi tu!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
11/01/2018, 14:01
Ajutor de 370 de lei pe lună de la stat! Vezi dacă te încadrezi şi tu!

Guvernul a adoptat în ultima şedinţă o hotărâre privind stabilirea cuantumului ajutorului anual pentru acoperirea unei părţi din costul chiriei, energiei electrice şi energiei termice pentru nevoi casnice, cuvenit veteranilor de război şi văduvelor de război.

De ajutorul în valoare de 370 de lei vor putea beneficia şi cei care şi-au servit patria şi au fost răniţi pe timp de război în afara serviciului ordonat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ajutor de la stat pentru veterani şi văduvele de război!

„Veteranii de război, văduvele de război, precum şi accidentaţii de război în afara serviciului ordonat, care au suferit o infirmitate din cauza acţiunii mijloacelor de luptă ale războiului, beneficiază în anul 2017 de un ajutor anual în cuantum de 370 lei/persoană pentru acoperirea unei părţi din costul chiriei, energiei electrice şi energiei termice pentru nevoi casnice”, se precizează în poiectul de HG.

Sumele pentru plata ajutorului, inclusiv cheltuielile cu transmiterea acestora la beneficiari, se suportă din bugetele aprobate Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne şi Serviciului Român de Informaţii, în limita fondurilor aprobate cu această destinaţie, potrivit RTV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×