Un copil de 13 ani trăieşte un coşmar! Ajută-l pe Alex să trăiască! Becali l-a ajutat şi el!

Filon Stan   
în Hotnews
28/09/2017, 00:08
Un copil de 13 ani trăieşte un coşmar! Ajută-l pe Alex să trăiască! Becali l-a ajutat şi el! GALERIE FOTO

Un copil de 13 ani din Bucureşti are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi! A trecut prin operaţii şi tratamente cât nu trece un om într-o viaţă de 100 de ani! Iar el are doar 13! Familia aşteaptă cu emoţii rezultatul unei biopsii! Alex trece pentru a doua oară prin chinurile unei boli cumplite. După ce în 2006 a învins cancerul, băiatul a fost la un pas de a rămâne paralizat. Însă îndemânarea şi priceperea medicilor de la Istanbul l-au scăpat de condamnarea la o viaţă trăită într-un scaun cu rotile. Pericolul nu a fost însă eliminat definitiv, iar pentru ca şansele lui să se apropie de o reuşită clară, băiatul are nevoie de ajutorul nostru.

Are 13 ani!… O vârstă la care orice adolescent îşi doreşte să trăiască din plin, să aibă parte de experienţe noi şi frumoase, să exploateze lumea la maximum. Din păcate, pentru Ene Alexandru, toate aceste lucruri sunt imposibil de realizat în momentul de faţă. În urmă cu aproximativ o săptămână, băiatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale complicate fără de care, în cel mai scurt timp, ar fi ajuns în scaunul cu rotile. Dar să începem cu începutul… Pe când avea doar doi ani, Alex a fost operat şi tratat de neuroblastom în stadiul IV cu metastaze osoase. A fost o perioadă cumplită, atât pentru el, cât şi pentru familia lui. Atunci a fost ajutat mult de omul de afaceri Gigi Becali. Cu ajutorul patronului FCSB, copilul a ajuns la un spital foarte bun din Turcia, unde a făcut un transplant de celule stem. După aproximativ două luni se întorcea în ţară complet vindecat. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ajuta-l pe Alex! Boala l-a ţintuit iar la pat pe băiat

A trecut un an, au trecut doi, cinci, aproape unsprezece şi totul a fost perfect. Până în ziua în care băiatul a început să acuze dureri de spate care ba erau mai puternice, ba abia se simţeau. A făcut nenumărate investigaţii, dar medicii spuneau că nu are nimic. Părinţii se temeau că boala gravă de care suferise în copilărie recidivase, însă doctorii îi asigurau că nu este aşa. RMN-ul făcut la o clinică privată din Capitală a scos la iveală faptul că băiatul avea numeroase leziuni şi tumori pe vertebre şi pe una dintre acestea (T7) exista compresie medulară care, în orice secundă, îl putea lăsa paralizat pe viaţă.

Printr-o minune, familia a reuşit să-l transfere la o clinică din Istanbul. Doar transportul a costat 10.500 de euro, bani pe care părinţii i-au împrumutat. În doar câteva ore, Alex a intrat în sala de operaţie, unde medicii i-au extirpat câteva tumori – care au fost trimise la biopsie pentru a se stabili dacă sunt de natură canceroasă, dar au făcut şi decompresia măduvei, iar vertebra T7 a fost fixată cu patru şuruburi.

Intervenţia şi primele 4 zile de spitalizare au costat 25.000 de euro. Întreaga sumă a fost împrumutată de familia băiatul de 13 ani şi, din nefericire, cheltuielile nu se opresc aici. “Zilele critice de după operaţie au trecut bine şi Alex a început recuperarea. Medicii fac tot posibilul să îl ajute să recupereze cât se poate din timpul pierdut. A fost la un pas de a rămâne paralizat! Acum este ţintuit la pat şi nu poate decât să îşi privească vânătăile de la perfuzii şi ace. Pericolul nu a trecut în totalitate pentru că mai avem 3 zile până la sosirea rezultatului patologic care ne va spune clar dacă boala din copilărie a recidivat. Ne rugăm ca piticul nostru uriaş să nu treacă încă o dată prin acea boală cumplită”, a spus mămica băiatului. Pentru a învinge această luptă grea, Alex are mare nevoie de ajutorul nostru. Cine doreşte să i-l ofere o poate face donând 2 euro prin SMS la numărul 8828 cu textul «Alex». Pentru sume mai mari, donaţiile se pot face în conturile Fundaţiei Ringier.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×