Am aflat motivul celui mai răsunător divorţ al acestui sfîrşit de an: “M-a înşelat cu alta pe… Facebook!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/11/2015, 00:00
Am aflat motivul celui mai răsunător divorţ al acestui sfîrşit de an: “M-a înşelat cu alta pe… Facebook!” GALERIE FOTO

S-au iubit, s-au casatorit, iar dupa cateva luni, au decis sa se desparta. Modelul timisorean Bianca Jurca si partenerul sau de viata divorteaza. Satena a marturisit pentru CANCAN.ro care este adevaratul motiv pentru care s-au separat.

Bianca Jurca si fotbalistul Catalin Balauta au decis sa mearga pe drumuri separate, chiar daca au impreuna un baietel. Se pare ca decizia este una definitiva si ca nu mai exista vreo cale de a se impaca.

Contactata telefonic de reporterii CANCAN.ro pentru a afla care este motivul pentru care s-au separat, Bianca a marturisit ca tatal copilului nu a fost corect in ce priveste relatia dintre ei doi: „Divortam din cauza ca el mi-a fost infidel. Intre noi totul era roz si nu inteleg de ce m-a inselat cu alta pe Facebook. Intre el si acea femeie a fost o conversatie pe reteaua de socializare, despre care nu vreau sa vorbesc”

Mai mult, satena a declarat ca spera ca baietelul sa ramana la ea, dupa divort: „Copilul cred ca o sa ramana cu mamica. Nu am sa ii interzic sa isi viziteze copilul, nu am nimic cu asta”

S-au casatorit pe 16 mai

Casnicia a fost mult prea scurta pentru Bianca Jurca si Catalin Balauta, care au fost oficial sot si sotie numai sapte luni! Ei au semnat actele pe 16 mai, iar ulterior, pe 31 iulie, Bianca a nascut un baietel de toata frumusetea. Inainte de casatorie, modelul a stat alaturi de fotbalist timp de un an.

Balauta a parasit-o pe DJ Harra pentru Bianca Jurca, iar timisoreanca a lasat si ea in urma o alta relatie cu nabadai. Ea l-a acuzat de violenta conjugala pe campionul la motociclism Catalin Cazacu.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×