Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a cântat acapella la Vocea României! Horia Brenciu: “Ești minunea mea de sărbători“

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
07/12/2019, 00:02
Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a cântat acapella la Vocea României! Horia Brenciu: “Ești minunea mea de sărbători“ GALERIE FOTO
Adriana Simionescu în semifinala de la Vocea României. Sursa foto: Captură Pro TV

Momente fabuloase în prima semifinală Vocea României, de la Pro TV, cu Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, în prim plan.

Adriana Simionescu a făcut furori la Vocea României

Adriana și-a făcut apariția pe scena Vocea României fără pic de emoții, într-o rochie extrem de elegantă, scurtă, plină de paiete, cu un decolteu adânc (Vezi imaginile în Galeria FOTO).

Tânăra care face parte din echipa lui Horia Brenciu a ales să cânte o piesă extrem de puternică în modul acapella, adică fără să aibă parte de acompaniament instrumental.

Antrenorul său, Horia Brenciu, a avertizat-o încă de la repetiții asupra faptului că îi va fi mai dificil, însă a și asigurat-o de toată susținerea sa, în cazul în care trece mai departe grație acestui moment:

“Eu i-am spus că va fi mult mai vulnerabilă dacă face alegerea asta. Dar dacă este votată și trece mai departe după toate astea, atunci are toată încrederea mea“, spunea antrenorul Adrianei Simionescu, Horia Brenciu, la Vocea României, de la Pro TV.

Momentul Adrianei a fost unul fabulos, iar membrii juriului au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei:

“Adriana, ai har, asta e foarte important. M-ai făcut să mă uit la tine. Bravo, felicitări! Moment reușit“, a spus Smiley

“Subscriu la ce a spus Smiley. Pentru mine a fost cel mai echilibrat, mi-a plăcut cel mai mult, a adus peste piesă, mie mi-a plăcut cel mai mult din cele 3 momente“, a declarat și Tudor Chirilă.

“Ești preferata mea de la Horia din echipă. Ești sclipitoare, și prezența ta este și vocea ta. Publicul de acasă o să te observe, îți doresc baftă mai departe“, a fost reacția Irinei Rimes, completată de Horia Brenciu;

“Adriana are 16 ani, a cântat o piesă mult pste vocea ei. Îi place muzica și viața artistului. Tu ești într-adevăr minunea de sărbători de care aveam nevoie“.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×