Detalii cutremurătoare despre ÎNMORMÂNTAREA Adrianei Iliescu! Ce i-a lăsat moştenire Elizei, fetiţa ei de 11 ani

Razvan Nicolae   
în Monden
27/08/2017, 22:40
Detalii cutremurătoare despre ÎNMORMÂNTAREA Adrianei Iliescu! Ce i-a lăsat moştenire Elizei, fetiţa ei de 11 ani GALERIE FOTO

Adriana Iliescu a devenit cea mai vârstnică femeie care din lume care a dat naştere unui copil pe 16 ianuarie 2006. 

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Chiar dacă acest record neobişnuit a fost întrecut între timp, femeia de 66 de ani, vârstă la care o năştea pe Eliza, a devenit cunoscută în întreaga ţară după acest eveniment. Anii au trecut şi femeia a început să se gândească la inevitabil.

Adriana Iliescu a devenit cea mai vârstnică femeie care din lume care a dat naştere unui copil pe 16 ianuarie 2006. Chiar dacă acest record neobişnuit a fost întrecut între timp, femeia de 66 de ani, vârstă la care o năştea pe Eliza, a devenit cunoscută în întreaga ţară după acest eveniment. Anii au trecut şi femeia a început să se gândească la inevitabil.

Adriana Iliescu mostenire. La 11 ani după ce a intrat în istoria României, Adriana Iliescu a început să se gândească la un deces al ei care ar putea interveni oricând. Femeia de 79 de ani nu vrea ca Eliza, fiica ei de 11 ani, să fie luată pe nepregătite. Conform site-ului revistafresh.ro, Adriana Iliescu îşi caută un loc de veci, dar a început să strânge şi bani pentru a-i cumpăra fetei ei o rochie de mireasă.

Adriana Iliescu mostenire. În 1995, Adriana Iliescu a primit primul tratament hormonal pentru a îndepărta menopauza, în timp ce prima fertilizarea in vitro i-a fost făcută în 2004 de doctorul Bogdan Marinescu. Imediat după ce a nascut-o pe Eliza, subiectul Adriana Iliescu a stârnit controverse atât în România, cât şi în întreaga lume.

Legislaţia românească referitoare la procesul de fertilizare in vitro este în proces de revizuire şi adaptare la legislaţia europeană, lucru care ar putea să interzică un asemenea tratament după vârsta de 50 de ani. Până în prezent nu s-a mai produs nicio modificare în privinţa procesului de revizuire a legislaţiei din România în privinţa fertilizării in vitro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×