Adriana Bahmuțeanu se implică în lupta cu noul tip de coronavirus! Oferă consiliere psihologică persoanelor afectate

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/04/2020, 18:59
Adriana Bahmuțeanu se implică în lupta cu noul tip de coronavirus! Oferă consiliere psihologică persoanelor afectate
Adriana Bahmuțeanu, sensibilizată de persoanele care sunt afectate de răspândirea coronavirusului. Sursa foto: click.ro

Bilanțul deceselor provocate de noul tip de coronavirus pe teritoriul României a ajuns deja la 552 și tinde să capete proporții dramatice pe zi ce trece, mai ales că numărul persoanelor infectate este tot mai mare.

Potrivit celor mai recente informații transmise de Grupul de Comunicare Strategică, s-au înregistrat până vineri 10.417 de cazuri de îmbolnăvire, iar specialiștii avertizează că ne apropiem cu pași repezi de vârful epidemiei, estimat undeva la sfârșitul lunii aprilie.

Adriana Bahmuțeanu oferă consiliere psihologică persoanelor afectate de epidemia de coronavirus

În aceste condiții, multe dintre celebritățile autohtone au luat atitudine și au încercat în diverse moduri să-i sprijine atât pe cei aflați în prima luptă cu boala, cât și pe cei care trec prin momente dificile din cauza crizei actuale.

Profitând că și-a schimbat radical domeniul de activitate, în prezent fiind masterand în Psihologie clinică la Universitatea Hyperion și consilier de dezvoltare personală pentru familie, parenting și divorț, Adriana Bahmuțeanu s-a înscris într-un program de voluntariat.

Epidemia de coronavirus i-a schimbat viața radical

Este vorba despre  Gamma Health Project, proiectul care își propune să vină în întâmpinarea tuturor persoanelor afectate de epidemia de coronavirus, oferindu-le gratuit consiliere psihologică. Într-un interviu acordat recent, Bahmu, așa cum o alintă prietenii și admiratorii din mediul online, a dezvăluit că apariția agentului patogen denumit științific COVID-19 i-a schimbat viața radical.

Acum ceva timp am câștigat niște bani în urma unui proces cu o firmă de salubritate. Și, pentru că anul acesta contractul meu cu Antena s-a terminat, m-am gândit să folosesc banii pentru salubrizarea mea interioară și să mă ocup de mine, să îmi termin masteratul și formarea în terapie sistemică.

Între timp a venit Covid, așa că am citit vreo 50 de cărți, m-am «salubrizat» să  îmi ajungă vreo 5 ani, și aștept vremuri mai bune. Chiar vreau să îmi reiau activitatea și să mă întorc în presă, pentru că prima iubire nu se uită niciodată.

Dar mi-a folosit enorm perioada asta şi uneori simt că nu am timp să fac tot ce mi-am propus într-o zi. Acum ar fi trebuit să facem practică în spitalul Obregia. Pentru că nu se poate, facem voluntariat și e chiar mai bine, pentru că sunt cazuri diverse și uneori foarte grele”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu pentru click.ro.

Alături de cei 50 de psihologi voluntari Gamma Health Project, fosta prezentatoare TV stă la dispozitia persoanelor afectate de criza provocată de COVID-19. Misiunea lor este aceea de a răspunde nevoii urgente a oamenilor de a găsi modalități prin care să facă față presiunilor actuale generate de criză. Institutul oferă sprijin psihologic gratuit, în sesiuni telefonice, la numărul 0741 093 131 și/sau audio-video, prin aplicații precum Whatapp și Skype.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×