Adrian Năstase, pas revenirii în PSD! „Partidul trebuie să se refondeze, dacă vrea să mai joace un rol important pentru țară. Eu rămân același spectator angajat”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 11:43
Adrian Năstase, pas revenirii în PSD! „Partidul trebuie să se refondeze, dacă vrea să mai joace un rol important pentru țară. Eu rămân același spectator angajat” GALERIE FOTO
Adrian Năstase nu vrea să se implice în viața Partidului Social Democrat. Sursa foto - facebook

Adrian Năstase a spus pas revenirii în PSD la puține momente după ce Gabriela Firea a transmis că este păcat că lideri de stânga activează doar pe blog. Primarul General al Capitalei susține că tiți acești lideri ar trebui recuperați. Fostul premier al României nu s-a arătat prea încântat de aceasta mână întinsă și a spus că rămâne un ”spectator angajat”. Năstase a avut și un avertisment pentru social democrați.

Adrian Năstase, pas revenirii în PSD!

”Pentru PSD este esențial, in opinia mea, ca, în perioada de opoziție, care devine aproape o certitudine în absența unor evenimente majore în plan socio-economic în anul 2020, să fie în măsură să joace rolul unei opoziții puternice dar constructive, cu proiecte majore, precum modificarea Constituției ori reforma administrativ-teritorială.

Pentru formarea deciziilor strategice ale PSD, ar trebui să conteze faptul că în 2024 va fi o nouă generație de lideri care se vor lupta pentru supremație în alegerile prezidențiale și parlamentare, care vor fi simultane din nou, după două decenii.

„Partidul trebuie să se refondeze, dacă vrea să mai joace un rol important pentru țară”

Nu cred că exagerez când spun că, în principiu, la următorul congres social-democrații ar trebui să-și desemneze un lider care să aibă potențialul de a câștiga viitoarele alegeri prezidențiale. Desigur, anul 2024 este îndepărtat, însă anii trec repede. În 2017 propuneam desemnarea imediată a unui candidat al PSD pentru alegerile prezidențiale.

Atunci s-a spus că este „prematur”, realitatea fiind că au contat doar meschine calcule personale. Acum, PSD a cules roadele tranzacționismului politic ce a dominat epoca Liviu Dragnea.

„Eu rămân același spectator angajat”

 Spun în continuare, chiar cu mai multă tărie decât în urmă cu o jumătate de an si chiar dacă ii voi enerva, din nou, pe unii dintre liderii actuali ai partidului: PSD trebuie să se refondeze, dacă vrea să mai joace un rol important pentru țară. Desigur, eu rămân același spectator angajat!”, a transmis Adrian Năstase.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×