Adrian Mutu şi noua lui iubită, Sandra Bachici, vor fi naşi la vară

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/03/2015, 20:51
Adrian Mutu şi noua lui iubită, Sandra Bachici, vor fi naşi la vară

S-au cuplat doar de două luni, dar relaţia lui Adrian Mutu (36 de ani) cu fotomodelul Sandra Bachici (21 de ani) tinde să devină din ce în ce mai serioasă. Cei doi îndrăgostiţi nu numai că locuiesc impreună, iar mai nou îşi fac şi planuri. Ei vor năşi în vară un cuplu, buni prieteni de-ai fotbalistului.

Nici Mutu nu mai e ce a fost! La 36 de ani, fotbalistul nu mai zboară din floare în floare cum o făcea pe vrenuri. A divorţat de Consuelo şi de două luni se iubeşte cu pasiune cu frumoasa Sandra Bachici, un fotomodel de 21 de ani din Timişoara, pe care i l-a suflat unui fost coleg de naţională. Tânăra s-a instalat confortabil la “Briliant” acasă şi relaţia lor merge ca unsă. Mai nou, au început să-şi facă şi planuri pe termen lung împreună.

Adrian Mutu ar vrea să se logodească

Ei s-au angajat să năşească la vară un alt cuplu de îndrăgostiţi, prieteni buni de-ai fotbalistului. Conform credinţei ortodoxe, cuplul care năşeşte trebuie să fie logodit în biserică s-au cununat.

Prin urmare, este posibil ca Mutu şi frumoasa timişoreancă să se logodească până atunci.

După cum se ştie, Sandra a fost logodită şi cu Laszlo Sepsi, fundaşul lui ASA Târgu Mureş, cel care îi dăduse în ianuarie inelul, sperând s-o ia de nevastă după patru ani de relaţie.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×