Adrian Mutu şi frumoasa lui iubită, Sandra, căsătorie în secret?!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/05/2015, 11:09
Adrian Mutu şi frumoasa lui iubită, Sandra, căsătorie în secret?! GALERIE FOTO

Relaţia dintre Adrian Mutu şi frumoasa lui iubită, Sandra Bachici, pare să evolueze cu paşi mai rapizi decât s-ar fi aşteptat oricine. Astfel, fotbalistul pare să fie atât de îndrăgostit de timişoreanca încât a făcut, zilele trecute, un gest care spune totul despre cât de mult o iubeşte pe brunetă.

Relaţia dintre Adi Mutu şi frumoasa lui iubită, timişoreanca Sandra,a trecut la alt nivel, semn că se iubesc la nebunie. Recent, Adrian Mutu a colindat bijuteriile din Buucreşti în căutarea unor bijuterii cu totul şi cu totul speciale.

Mai exact, fotbalistul nu a fost interesat nicio secundă de cercei, coliere sau intele de logodnă şi a trecut direct la ”artileria grea” şi a petrecut în bijuteria cu pricina mai bine de 45 de minute alegând cu atenţie o pereche de verighete din aur. Şi, dovedind că ştie exact inclusiv dimensiunile inelarului Sandrei, Adi a măsurat inelele cu pricina până a găsit mărimea potrivită şi apoi le-a cerut bijutierilor de acolo să le înscripţioneze cu numele lui şi cu cel al Sandrei Bachici.

Acum, pare-se, cei doi au făcut deja pasul, în mare secret. Nu de altceva, dar zilele acestea, cei doi vor participa la o nuntă a unor prieteni de-ai fotbalistului în calitate de naşi, iar pe invitaţiile de nuntă, numele lui Adi şi al Sandrei ”tronează” la loc de cinste.

Misterul iubitei celebrului Adrian Mutu a fost spulberat, în exclusivitate, de Spynews.ro în urmă cu mai bine de două luni. Astfel, în timp ce presa mondenă bâjbâia printre speculaţii legate de o posibilă relaţie între Mutu şi Bianca Drăguşanu, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe ”Briliant” în timp ce ieşea la restaurant cu frumoasa lui iubită, timişoreanca Sandra Bachici, cea care s-a şi prezentat presei folosind titulatura de ”Iubită a lui Adrian Mutu”.

sursa: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×