Adrian Mutu şi Consuelo au vîndut casa din Miami cu 2,5 milioane de euro!

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
22/11/2015, 13:04
Adrian Mutu şi Consuelo au vîndut casa din Miami cu 2,5 milioane de euro!GALERIE FOTO

Adrian Mutu si Consuelo au vandut, la sfarsitul lunii septembrie, vila pe care o detineau impreuna in Miami. La aproape doi ani dupa ce au scos-o la vanzare, cei doi au reusit sa gaseasca un client care le-a achitat suma de 2,5 milioane de euro.

Vila din Coral Gables, cartierul milionarilor din Miami era detinuta in co-proprietate de Adrian Mutu si Consuelo, asa ca cel mai probabil, cei doi au impartit suma mai sus amintita.

In plus, conform legilor din statul Florida, atat Consuelo cat si Adrian au trebuit sa fie prezenti in momentul semnarii actelor impreuna cu un avocat care a legalizat tranzactia. Practic, vila din Miami era ultima legatura pe care Adrian o mai avea cu Consuelo, evident in afara copiilor pe care ii au impreuna.

In prezent, Adrian locuieste in India, unde a semnat un contract cu echipa Pune City, impreuna cu noua lui iubita, Sandra. Consuelo, in schimb, a ramas in Italia alaturi de copii.

Cel care a cumparat casa lui Mutu este tot un om care a avut legatura cu sportul. Jens Ingenohl este un fost culturist nascut in Germania, care s-a mutat in Stetele Unite si si-a infiintat una dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente alimentare pentru culturisti. Ca si Mutu, el este casatorit cu o sud-americana, Marlene de Puente, care apare si ea pe actele casei.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×