Mutu a divorţat LEGAL de Consuelo şi în România. FOTO cu „Briliantul” de la Starea Civilă!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
20/01/2017, 13:23
Mutu a divorţat LEGAL de Consuelo şi în România. FOTO cu „Briliantul” de la Starea Civilă! GALERIE FOTO

Adrian Mutu se poate declara, în sfîrşit, un bărbat liber! Ieri, fostul mare fotbalist şi-a legalizat actele de divorţ de Consuelo Matos şi, de acum înainte, poate să îşi unească destinele în condiţii normale cu Sandra Bachici, femeia care, în curînd, îi va dărui un copil!

Mutu a divorţat de Consuelo, iar separarea oficială, în acte, de diva din Republica Dominicană s-a produs în urmă cu puţin timp.

În 2013, o veste bombă a explodat în România! Adrian Mutu a anunţat atunci că s-a separat de nevasta lui, Consuelo, şi s-a afişat cu fosta Miss România, frumoasa Sandra Bachici. Despărţirea s-ar fi produs în mare secret, însă pe cale amiabilă, iar motivul invocat de ambele părţi ar fi fost legat de faptul că ei s-ar fi înstrăinat unul de celalalt în timp, mai ales în perioada în care decarul Naţionalei a jucat în Franţa, la Ajaccio.

În urma divorţului, Consuelo a revenit la numele de Matos Gomez, iar custodia celor două fete ale cuplului, Adriana şi Maya Vega, i-a revenit femeii. În actele autohtone, ei figurau ca fiind căsătoriţi. Pînă în acestă săptămînă cînd totul s-a rezolvat şi, în sfîrşit, vedetele şi-au rezolvat situaţia matrimonială. Drept dovadă, ieri, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe Mutu la Primăria Sectorului 2, la Starea Civilă, ghişeul 4, exact în momentele în care aştepta să îşi depună foile oficiale de divorţ!

„Adrian Mutu are în acest moment toate actele în regulă. El este divorţat de Consuelo şi în Romania, iar de acum înainte se poate dedica, fără să aibă nimic pe suflet, doar partenerei sale de viaţă şi viitorului său copil”, au dezvăluit persoane de la Starea Civila.

Citeşte mai mult pe wowbiz

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×