Adrian Mutu, ameninţat de viitorul socru din ÎNCHISOARE

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/07/2015, 17:25
Adrian Mutu, ameninţat de viitorul socru din ÎNCHISOARE GALERIE FOTO

Adrian Mutu si Sandra Bachici urmeaza sa se casatoreasca in toamna, iar CANCAN.ro a aflat ca fotbalistul a primit binecuvantarea viitorului sau socru, care se afla dupa gratii. Mutu si iubita sa Sandra – fosta “Miss Romania”- sunt impreuna de cateva luni, iar la inceputul relatiei, multi spuneau ca bruneta reprezinta doar un capriciu pentru “Briliant”.

Nu a fost insa asa! Cei doi s-au mutat impreuna, iar fostul atacant de la Juventus si Fiorentina a cerut-o pe Sandra de sotie, iar banateanca a acceptat. Totusi, fotbalistul trebuia sa obtina si binecuvantarea tatalui Sandrei, cel care se afla in inchisoare, barbatul fiind condamnat pentru trafic de droguri.

61664394

Potrivit surselor noastre, Miodrag Bachici- parintele Sandrei- s-a declarat de acord cu relatia celor doi si si-a dat acordul pentru nunta. Totusi, a avut un mesaj pentru Mutu! Tatal brunetei i-a transmis viitorului sau ginere ca, daca ii va face fiica sa planga, va avea probleme cu el, iar, conform spuselor barbatului, ar fi bine ca acest lucru sa nu se intample.

Exclusiv. Gigi Becali s-a implicat personal! Decizie BOMBĂ a INSTANTEI

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

A fost logodita cu Sepsi

61635493

Pana la inceputul acestui an, Sandra Bachici a fost logodnica lui Laszlo Sepsi timp de patru ani, iar cei doi planuiau sa se casatoreasca.

Imediat dupa ce l-a cunoscut pe Adi Mutu, frumoasa satena si-a strans hainele din casa fundasului stanga de la FCM Targu Mures si l-a anuntat, printr-un sms, ca il paraseste.

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! IMAGINI TULBURĂTOARE! S-A PUS PE JOS ŞI A ÎNCEPUT SĂ PLÎNGĂ CÎND A AFLAT CĂ…

Condamnat la 12 ani de inchisoare

61668657

Miodrag Bachici, tatal Sandrei, a fost condamnat la 12 ani de inchisoare pentru trafic de droguri, iar in prezent se afla dupa gratii. Barbatul a primit pedeapsa in 2002, insa a fost incarcerat abia in 2013- asta deoarece a disparut dupa pronuntarea sentintei.

In 2002, dupa o ampla operatiune a ofiterilor de la Antidrog, au fost capturate peste doua kilograme de cocaina. Totul s-a intamplat in locuinta lui Miodrag, zis Mile Sarbul, acolo unde s-ar fi perfectat tranzactia, insa barbatul a reusit sa fuga cu putin timp inainte de interventia politistilor.

Citeşte mai mult pe www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×