Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu, ÎNTÎLNIRE după 3 luni

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/04/2015, 17:22
Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu, ÎNTÎLNIRE după 3 luni GALERIE FOTO

Intalnire de gradul zero miercuri dupa-amiaza, la un restaurant de fite! Bianca si Cristea au dat nas in nas, fotbalistul pierzandu-se cu firea in fata fostei iubite pe care n-a mai vazut de luni bune.

Ochii care nu se vad se uita, spune o vorba din popor insa, de multe ori, revederea poate reaprinde sentimente aparent de mult ingropate. Cplul Bianca Drgusanu – Adrian Cristea parea, pentru cei mai multi, si inclusiv pentru ei, o simpla amintire, numai ca destinul a facut ca cei doi sa se reintalneasca intr-un moment cat se poate de neasteptat. Totul s-a intamplat pe nepusa masa, intr-un restaurant din zona de nord a Capitalei, miercuri la orele pranzului, in fata a zeci de martori.

A salutat-o si s-a asezat langa ea

O simpla iesire la pranz cu o prietena s-a transformat, pentru Bianca, intr-o dupa-amiaza… altfel! Aflata la masa, blonda a dat nas in nas cu fostul ei iubit, fotbalistul fiind mai mult decat marcat de acest eveniment. Scena dintre ei a fost parca desprinsa din filmele de la Hollywood, presarata cu priviri languroase, zambete complice si multi ochi atintiti.

In timp ce Bianca s-a comportat extrem de rece, Cristea s-a fastacit mai ceva ca un adolescent in fata fostei sale iubite, scena dintre ei fiind atent urmarita de martori: “Bianca se afla acolo, la masa, cu o prietena, iar el a ajuns cam la 15 minute dupa ea, insotit de doi baieti. Cum a zarit-o, a ramaas atintit cu ochii la ea. S- aparopiat, a salutat-o, ea i-a raspuns la salut. Se stie despre Cristea ca este un barbat galabt, totusi. S-a asezat strategic, la doua mese distanta de ea, cu fata spre ea, ca sa o poata privi.

A stat langa Bianca doar cateva secunde, dar parea ca s-a oprit timpul in loc, pentru el. Zambea ca un adolescent tamp si aproape ca se fastacea, asa, ziceai ca vrea sa mai spuna ceva, dar nu stia ce. Ulterior, s-a dus la masa si a privit-o continuu pe Bianca”, a povestit unul dintre martori, pentru CANCAN.ro.

Imediat dupa a primit un buchet de trandafiri

Bianca a plecat de la restaurant inaintea lui Cristea si s-a dus la atelierul ei de croitorie. La nici jumatate de ora dupa ce a ajuns acolo, blonda a primit un buchet imens de trandafiri rosii, postand o fotografie cu acesta pe Facebook, insotita de mesajul “Cineva ma iubeste”. Se prea poate ca buchetul sa fie de la Cristea, nu de alta, dar lui ii sta in obicei sa trimita flori si, mai ales, trandafiri rosii.

sursa: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×