Adrian Cristea, DATOR VÎNDUT! Cîţi bani trebuie să-i înapoieze unei foste iubite!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/06/2015, 11:26
Adrian Cristea, DATOR VÎNDUT! Cîţi bani trebuie să-i înapoieze unei foste iubite! GALERIE FOTO

Fosta iubita a lui Adi Cristea, Ramona Serban, cu care a avut o relatie de iubire in anul 2009, ii aduce acuzatii grave fotbalistului. Se pare ca tanara nu reuseste sa recupereze de la acesta, suma de 6000 de euro.

Revista Spy a scos la iveala faptul ca Printul nu i-a platit nici acum datoria fostei iubite. In urma cu ceva timp, bruneta l-a acuzat pe Cristea că i-a cheltuit banii şi, mai mult, că nu vrea să-i înapoieze din banii pe care i-a împrumutat. Ramona a declarat că fotbalistul a pus-o să-i mobileze apartamentul, în care nu mai locuieşte acum, şi să-l racordeze la utilităţi cu promisiunea că-i va înapoia până la ultimul cent. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat nici până în ziua de azi. După şase ani, bruneta n-a uitat de datorie şi nu vrea să-l ierte pe Cristea.

A.Cristea

„Am vrut să-l dau în judecată. Pot să demonstrez cu chitanţe şi facturi că toată investiţia, de la racordarea la gaze, la instalarea şi abonarea la telefon şi cablu până la lenjeria de pat, mobilă, covoare sau candelabre au fost plătite de mine. Sunt dezgustată şi nu mi-am imaginat niciodată că un bărbat este capabil de aşa ceva. Nu vreau să uit de datorie. Măcar să doneze banii cuiva, să ajute pe cineva. Prefer să ştiu că am ajutat pe cineva sărman decât pe el”, a declarat Ramona Şerban pentru revista SPY.

Citeşte mai multe pe www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×