Veste EXCELENTĂ pentru Cristea! Îşi plăteşte datoriile

Ionuţ Cataramă   
în Monden
20/05/2014, 15:54
Veste EXCELENTĂ pentru Cristea! Îşi plăteşte datoriile GALERIE FOTO

Poate rasufla, in sfarsit, usurat. Dupa atatea necazuri, Adrian Cristea a primit de curand si o veste buna. Mai exact, clubul la care a jucat i-a inapoiat o parte din salariul datorat, aproximativ 20.000 de euro.

Problemele s-au tinut scai de Adrian Cristea in ultimul an. Pe langa faptul ca a fost dat afara de la Steaua, a pierdut-o definitiv pe Bianca si a ratat la „mustata” un contract avantajos cu o echipa araba, „Printul” si-a mai cheltuit si toate economiile, ajungand la sapa de lemn. De cateva luni, fostul fotbalist imprumuta bani din stanga si din dreapta, in special de la femeile din viata lui: Bianca Dragusanu si Denisa Nechifor.

61491968

De la fiecare dintre ele, Adrian s-a imprumutat cate 1500 de euro, pe care a promis sa ii inapoieze imediat ce va primi salariile restante de la Steaua. Aflat in pragul falimentului, dupa ce afacerea cu haine a inceput sa nu mai mearga, Adrian Cristea avea nevoie de bani asa cum are si de aer.

Are o multime de datorii!

Iata ca soarele a rasarit in cele din urma si pe strada fotbalistului, care a primit de curand o veste buna. In conturi i-au intrat deja aproximativ 20.000 de euro, o parte din banii pe care clubul Steaua Bucuresti ii datoreaza.

61482174

In urma cu cateva luni, Adrian Cristea a dat in judecata clubul Steaua, considerand nedreapta decizia conducerii echipei din Ghencea, care nu a vrut sa ii mai plateasca prima de calificare in Liga Campionilor. Sentinta judecatorilor a fost favorabila „Printului”, care are de incasat suma de 120.000 de euro de la fosta sa echipa de club.

61470695

Nu isi gaseste echipa de club!

Dat afara de la Steaua in urma cu opt luni, Adrian Cristea nu reuseste sa isi mai gaseasca echipa de club. „Printul” a fost la un pas de a semna un contract cu o echipa din Emirate, insa totul s-a anulat pe ultima suta de metri. Acum, Cristea isi cauta disperat echipa, insa nimeni nu pare sa aiba nevoie de seriviciile acestuia.

Sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×