Adrian Alexandrov și Alina Eremia au avut o idilă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/10/2018, 14:30
Adrian Alexandrov și Alina Eremia au avut o idilă! Ce s-a întâmplat între cei doi GALERIE FOTO
Adrian Alexandrov, relație cu Alina Eremia

Adrian Alexandrov și Alina Eremia au fost împreună acum 5 ani de zile, pe când solista avea doar 19 ani. Înainte să o cunoască pe mama fetiței sale, Elena Udrea, fostul model a avut o relație cu starul principal al cunoscutului serial „Pariu cu viața”.

Alina era la începutul carierei sale de actriță pe vremea aceea, și încă nu își stabilise bine nici titulatura de cântăreața, lucruri ce acum s-au schimbat enorm.  Solista are acum un mare succes în industria muzicală, nu duce lipsă de concerte, iar fanii se înghesuie să o asculte și să facă poze cu ea cu fiecare ocazie.

Adrian Alexandrov, relație cu ALina Eremia

Momentan fostul model trăiește o poveste de dragoste cu Elena Udrea, cea care nu de mult i-a dăruit o fetiță sănătoasă. Ca un bărbat frumos care se respectă, Adrian Alexandrov a avut mai multe relații de-a lungul timpului. Una dintre cele mai controversate a fost cea cu Alina Eremia, pe când aceasta avea doar 19 ani.

”Frumuşica şi cuminţica Alina Eremia, cunoscută publicului din serialul ”Pariu cu viaţa”, s-a cuplat. De câteva zile, ea trăieşte o poveste de dragoste cu manechinul Adrian Alexandrov. Protagonista serialului ”Pariu cu viaţa”, Alina Eremia, care s-a difuzat la PRO TV, trăieşte primii fiori ai unei poveşti de iubire adolescentine. Cunoscută ca fiind o fată cuminte, care a încercat să-şi concentreze atenţia pe carieră dar şi pe şcoală, fără să se afişeze cu vreun băiat, iată că preferata adolescenţilor are fluturaşi în stomac.

Alina Eremia, fostă actriță principală în serialul
Alina Eremia, fostă actriță principală în serialul „Pariu cu viața”

Responsabil pentru această situaţie este manechinul Adrian Alexandrov, Alexandov visa să ajungă vedetă de televiziune Cei doi s-au cunoscut recent în oraş şi a fost de-ajuns să-şi întâlnnească privirile ca să se îndrăgostească. 

Adrian Alexandrov
Adrian Alexandrov

Cel de care s-a amorezat frumuşica actriţă în vârstă de doar 19 ani a lucrat ca model de la 18 ani şi a făcut prezentări pentru Cătălin Botezatu şi Mihai Albu, iar ultimii doi ani i-a petrecut în Emirate, unde a defilat pentru Armani, Chanel şi a fost selectat dintre mai multe modele internaţionale pentru ”Fashion Week Dubai”. De ceva timp, acesta încearcă să pătrundă în televiziune, aşa că se pregăteşte asiduu făcând cursuri de jurnalism în Anglia, iar în ţară îşi perfecţionează dicţia cu Melania Medeleanu”, scriau tabloidele în anul 2013.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×