Adrian Alexandrov, anunț după eliberarea Elenei Udrea: ”Proprietăți în valoare de 4 milioane de euro”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/12/2018, 20:01
Adrian Alexandrov, anunț după eliberarea Elenei Udrea: ”Proprietăți în valoare de 4 milioane de euro”
Adrian Alexandrov a anunțat marea sa lovitură în plan financiar, după eliberarea Elenei Udrea

Adrian Alexandrov a anunțat marea sa lovitură în plan financiar, după eliberarea Elenei Udrea. Acesta a făcut dezvăluiri uluitoare pentru cancan.ro. Logodnicul fostului ministru al Dezvoltării a mărturisit că a reușit să intermedieze, în primul an de când a luat franciza, proprietăți de o valoare uriașă. ”Am reușit performanța de a intermedia în primul an de când am luat franciza Remax Estates, proprietăți în valoare de 4 milioane de euro. Sunt în Costa Rica, așteptam ca Elena să fie eliberată”, a declarat Adrian Alexandrov pentru sursa menționată mai sus.

Vă reamintim că în urmă cu câteva ore, Ministrul Public din Costa Rica a anunțat oficial că s-a declanșat procedura eliberării Elenei Udrea”Eu am vorbit cu alocata din Costa Rica, doamna Elena Udrea, care mi-a comunicat cam aceleași informații.

Adrian Alexandrov a anunțat marea sa lovitură financiară, după eliberarea Elenei Udrea

Ministerul Public din Costa Rica a fost informat de Ministerul din România faptul că s-au emis documentele de retragere ale solicitării de extrădare. Acum, este o chestiune de ore, minute, până când totul se va pronunța. Atunci se va întâmpla lucrul pe care l-a dorit: să-și petreacă sărbătorile alături de familie și fetiță”, a declarat Veronel Rădulescu la Realitatea TV.

Adrian Alexandrov, anunț după eliberarea Elenei Udrea: ”Proprietăți în valoare de 4.000 de euro”
Logodnicul fostului ministru al Dezvoltării a mărturisit că a reușit să intermedieze, în primul an de când a luat franciza, proprietăți de o valoare uriașă

De altfel, toată procedura durat atât de puțin dat fiind faptul că documentele necesare eliberării au fost trimise în format electronic, lucru confirmat de șeful Interpol, Gustavo Chinchilla. ”Tudorel Toader a primit documentele pentru eliberarea Elenei Udrea, printr sistem electronic, ce au ajuns în România sâmbătă seară. Deși inițial Toader a spus că această formalitate electronică nu va fi luată în considerare, s-a demonstrat contrariul”, a declarat Gustavo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×