Adrian Alexandrov a câștigat o mică avere în timp ce Elena Udrea e la închisoare! Cum a reușit și câți bani a câștigat iubitul vedetei

Victor Anghel   
în Stiri mondene
11/12/2018, 14:16
Adrian Alexandrov a câștigat o mică avere în timp ce Elena Udrea e la închisoare! Cum a reușit și câți bani a câștigat iubitul vedetei
Adrian Alexandrov a câștigat o mică avere în timp ce Elena Udrea e la închisoare! Cum a reușit și câți bani a câștigat iubitul vedetei

Aflată de mai bine de două luni la închisoare, Elena Udrea e măcinată de dorul fiicei sale, Eva Maria de care se ocupă logogodnicul ei. Mai mult, Adrian Alexandrov nu este doar un tată de nota 10, ci și un partener de viață de care ține la mama copilului său. Astfel, în lupta de a o scoate pe Elena Udrea de după gratii împreună cu mulți avocați, el a câștigat o mică avere. Fericit de reușita sa, fostul manechin i-a spus logodnicei sale ce a făcut, dar și apropiaților.

Iubitul Elenei Udrea și-a rotunjit semnificativ veniturile din conturi după ce a reușit să vândă de curând o proprietate, încasând un comision destul de mare. Informația aceasta apare pe contul de broker imobiliar pe care Adrian  Alexandrov îl are în România, relatează wowbiz.ro.

Adrian Alexandrov face mulți bani, în timp ce Elena Udrea e la închisoare

Logodnicul lenei Udrea este afiliat unei companii imobiliare internaţionale şi are în portofoliu proprietăţi de lux care ajung şi la 1,2 milioane euro. Acesta este motivul pentru care el a obținut recent câteva mii sau chiar zeci de mii de euro după ce a reușit să vândă o vilă somptuoasă.

Adrian Alexandrov s-a întors de urgență în Costa Rica, pentru că mama Elenei Udrea e bolnavă și nu poate să aibă grijă de nepoțica ei singură. Această vizită are loc la doar câteva zile de când fostul manechin s-a întors în România de acolo, unde i-a fost alături partenerei sale de viață, Elena Udrea, care a avut o înfățișare importantă în fața judecătorilor. Atunci, fostul ministru al Turismului a aflat că rămâne în închisoare până când autorităţile din România vor trimite o cerere de extrădare.

Elena Udrea a devenit mămică pentru prima dată în toamna acestui an. Fiica ei și a lui Adrian Alexandrov a primit numele Eva Maria.

 

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, părinți de fetiță

Elena Udrea a devenit mămică la 44 de ani. Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie, mai devreme cu o lună decât știau părinții ei și medicii.

“Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a povestit Elena Udrea jurnaliștilor revistei VIVA! în ziua în care a născut-o pe fiica sa.

Elena Udrea este logodită cu Adrian Alexandrov

Informația potrivit căreia Elena Udrea a fost cerută de soţie de Adrian Alexandrov a devenit publică în iunie 2017. Fostul ministru al Turismului nici nu a confirmat, nici nu a infirmat vestea. Mai mult, le-a spus jurnaliştilor că îi va chema la nuntă dacă va fi cazul. “Astăzi mă întrebaţi? Vai de mine, aduceţi maşina! Vă chem la nuntă, dacă e cazul!”, a reacţionat Elena Udrea după ce s-a scris în presă că a primit inelul de logodnă de la fostul manechin Adrian Alexandrov.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×