Adorabil! Raluca Arvat, primele imagini cu bebeluşul!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/03/2015, 14:15
Adorabil! Raluca Arvat, primele imagini cu bebeluşul! GALERIE FOTO

Raluca Arvat (39 de ani) este în culmea fericirii! Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV a adus pe lume, luni dimineaţă (23 martie), un băieţel frumos şi sănătos, care a primit nota 10 la naştere.Raluca Arvat a născut prin cezariană, iar băieţelul, pe care îl cheamă Tudor Alexandru, a primit nota 10 când a apărut pe lume. Bebeluşul a cântărit la naştere 3.100 kg şi măsoară 49 cm.

Printre primii care au vizitat-o la maternitate pe Raluca Arvat a fost Andreea Esca, cea care a publicat imediat, pe contul personal de Facebook, o fotografie realizată împreună cu bebeluşul şi proaspăta mămică.

Raluca Arvat a născut prin cezariană un băiat adorabil

ralyuca

„Încă un bebeluş în familia Pro! Să-ţi trăiască, Raluca Arvat, şi să-ţi aducă multă fericire!“, a scris Andreea Esca, în dreptul pozei cu pricina.

ralu

Minunea mică, la relaxare, în prima zi, în lumea mare! Un puiutz drăgălaş a apărut în oraş…”, a scris Raluca Arvat, fericită, pe contul personal de Facebook.

Raluca Arvat va fi ajutată de bunici, în creşterea micuţului

Recent, prezentatoarea a mărturisit, pentru site-ul perfecte.ro, că bunicii celui mic îi vor ajuta pe ea şi pe iubitul ei, Bogdan, cu creşterea copilului. Întrebată dacă ar mai vrea un bebeluş, Raluca Arvat a recunoscut că i-ar face plăcere să fie din nou mămică, dar trebuie să mai aştepte o perioadă.

„Nu exclud posibilitatea de a avea al doilea copil, dar ţinând cont că Tudor a venit pe lume prin cezariană, sunt conştientă că va mai trebui să aştept o perioadă până se va reface organismul, ca să pot repeta această experienţă minunată”, a dezvăluit Raluca Arvat.

Raluca Arvat lucrează la PRO TV de mai bine de 14 ani, fiind prima femeie din România care a prezentat ştiri din sport la o televiziune comercială. De-a lungul timpului, a fost votată de telespectatori şi a luat numeroase premii pentru cea mai bună prezentatoare de ştiri sportive din România.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×