Anunţ ŞOC! Toţi românii care au WHATSAPP sînt AFECTAŢI DIRECT!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/07/2015, 17:00
Anunţ ŞOC! Toţi românii care au WHATSAPP sînt AFECTAŢI DIRECT! GALERIE FOTO

Intr-un top al companiilor care au grija de confidentialitatea clientilor, WhatsApp sta cel mai rau! 

Electronic Frontier Foundation (EFF), un grup international non-profit pentru drepturi digitale, a publicat un raport privind modul in care companiile au grija de confidentialitatea utilizatorilor. Gruparea EFF din Statele Unite tinteste sa protejeze datele utilizatorilor de dorintele guvernului.

FOTO / Cum să fii complet INVIZIBIL pe Facebook CU UN SINGUR CLICK!!! NU vrei să răspunzi CUIVA fara sa stie ca ai fost ONLINE? Asta trebuie sa faci!!!

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

Numit „Cine iti apara spatele”, raportul claseaza cele mai mari companii din lume in functie de cat de transparente si cat de mult protejeaza datele utilizatorilor.

EFF face acest raport din 2011 si are in vedere 5 criterii – daca folosesc cele mai bune practici pentru securitatea datelor, daca acea companie la spune utilizatorilor cand Guvernul le cere datelor, daca sunt deschisi la politica lor in ceea ce priveste retinerea datelor, daca dezvaluie atunci cand Guvernul cere ca anumite date sa fie sterse si daca se opun public existentei unei portite care sa permita Guvernului accesul la date.

Antonia este in depresie! Vezi ce veste i-a dat fostul său soţ!

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ!

WhatsApp esueaza la aproape toate capitolele si este cea mai slaba alaturi de gigantul american AT&T. Este prima data cand WhatsApp a fost inclusa in raportul EFF.

Cei de la EFF sustin ca le-au oferit 1 an avans pentru a se pregati de includerea in raport.

ULTIMA ORĂ! OANA ROMAN, DE URGENŢĂ LA SPITAL! MEDICII AU INTERVENIT IMEDIAT! FOTO CU VEDETA!

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! IMAGINI TULBURĂTOARE! S-A PUS PE JOS ŞI A ÎNCEPUT SĂ PLÎNGĂ CÎND A AFLAT CĂ…

„In acest climat, ne uitam din ce in ce mai mult ca insasi companiile sa aiba cele mai puternice politici pentru a proteja drepturile utilizatorilor. Ce companii vor fi alaturi de utilizatori, insistand pentru transparenta si standarduri legale puternice in ceea ce priveste accesul Guvernului la datele utilizatorilor? Si ce companii vor face aceste politici publice, lasand lumea si proprii utilizatori sa judece modul in care ei vad drepturile utilizatorilor pentru confidentialitate?”.

Sursă: www.yoda.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×