Adina Alberts şi Viorel Catarama au devenit părinţi!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/08/2015, 16:41
Adina Alberts şi Viorel Catarama au devenit părinţi! GALERIE FOTO

Frumoasa Adina Alberts este, de azi, cea mai fericita femeie din lume. Ea a devenit mamica de fetita, copilul mult-asteptat, rodul iubirii dintre ea si sotul ei, afaceristul Viorel Catarama.

 

Micuta a primit nota 10 la nastere, venind pe lume cu 51 cm si 3,69 kg. Numele intreg al fetei este Briana Maria Catarama, nume pe care l-a primit deoarece s-a nascut pe 15 august, de Sfanta Fecioara Maria.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

Se poate spune ca Adina Alberts a fost o graviduta norocoasa. N-a avut nici o problema majora pe parcursul sarcinii, a fost la fel de activa ca intotdeauna si, de parca n-ar fi fost de ajuns, nimeni nu o credea ca e gravida in luna a opta, atat de bine arata. Prietenii au complimentat-o mereu pentru faptul ca nu s-a ingrasat cine stie ce si pana si doctorul ei se mira ca, in afara de burtica, nu arata ca o femeie insarcinata.

Adina si Viorel Catarama s-au ocupat impreuna de pregatirea camerei fetitei ce a venit azi pe lume, gasind bucurie in lucrurile marunte cum ar fi cumpararea de hainute, asternuturi, paturici, biberoane si tot ce ii este necesar unui nou–nascut.

Viorel Catarama si Adina Alberts s-au casatorit in vara anului 2013.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×