S-a căsătorit Mutu cu Sandra?

Mirela Apostol   
în Monden
04/05/2015, 09:38
S-a căsătorit Mutu cu Sandra?

Jurnaliştii de la  spynews.ro susţin că Adrian Mutu şi Sandra Bachici au făcut deja pasul cel mare. S-au căsătorit, în secret. Zilele acestea, cei doi vor participa la o nuntă a unor prieteni de-ai fotbalistului în calitate de naşi, iar pe invitaţiile de nuntă, numele lui Adi şi al Sandrei ”tronează” la loc de cinste.

Relaţia dintre Adrian Mutu şi frumoasa lui iubită, Sandra Bachici, pare să evolueze cu paşi mai rapizi decât s-ar fi aşteptat oricine. Astfel, fotbalistul pare să fie atât de îndrăgostit de timişoreanca încât a făcut, zilele trecute, un gest care spune totul despre cât de mult o iubeşte pe brunetă.

Relaţia dintre Adi Mutu şi frumoasa lui iubită, timişoreanca Sandra,a trecut la alt nivel, semn că se iubesc la nebunie. Recent, Adrian Mutu a colindat bijuteriile din Buucreşti în căutarea unor bijuterii cu totul şi cu totul speciale. Mai exact, fotbalistul nu a fost interesat nicio secundă de cercei, coliere sau intele de logodnă şi a trecut direct la ”artileria grea” şi a petrecut în bijuteria cu pricina mai bine de 45 de minute alegând cu atenţie o pereche de verighete din aur. Şi, dovedind că ştie exact inclusiv dimensiunile inelarului Sandrei, Adi a măsurat inelele cu pricina până a găsit mărimea potrivită şi apoi le-a cerut bijutierilor de acolo să le înscripţioneze cu numele lui şi cu cel al Sandrei Bachici.

Acum, pare-se, cei doi au făcut deja pasul, în mare secret. Nu de altceva, dar zilele acestea, cei doi vor participa la o nuntă a unor prieteni de-ai fotbalistului în calitate de naşi, iar pe invitaţiile de nuntă, numele lui Adi şi al Sandrei ”tronează” la loc de cinste.

Misterul iubitei celebrului Adrian Mutu a fost spulberat, în exclusivitate, de Spynews.ro în urmă cu mai bine de două luni. Astfel, în timp ce presa mondenă bâjbâia printre speculaţii legate de o posibilă relaţie între Mutu şi Bianca Drăguşanu, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe ”Briliant” în timp ce ieşea la restaurant cu frumoasa lui iubită, timişoreanca Sandra Bachici, cea care s-a şi prezentat presei folosind titulatura de ”Iubită a lui Adrian Mutu”.

SURSĂ: Spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×