Adi Sână, adevărul despre divorț! Ce se întâmplă între el și Anca Serea

Ana Chivu   
în Poze haioase
23/10/2018, 18:50
Adi Sână, adevărul despre divorț! Ce se întâmplă între el și Anca Serea GALERIE FOTO
Adi Sână împreună cu soția sa, Anca Serea

Adi Sână și Anca Serea au atras mereu atenția presei, cu atât mai mult zilele acestea când au fost „sădite” niște speculații despre un posibil divorț. Zvonurile despărțirii i-a făcut pe toți să se minuneze, dat fiind faptul că peste tot pozează într-un cuplu fericit și împlinit.

Momentul critic ce i-a făcut pe mulți să nu conteste speculațiile divorțului a fost plecarea Ancăi. Bruneta a mers singură la Israel. Cu toate acestea, cei doi Adi Sână și Anca Serea au apărut la un eveniment public împreună și au încercat să deslușească enigma divorțului dintre ei. Botezul băiețelului Sandrei N, la care cei doi au fost prezenți ca nași, a fost momentul prielnic pentru dezvăluiri.

Adi Sână și Anca Serea, divorț?

Modelul pare că este deranjat de numeroasele zvonuri cu prvire la căsnicia acesteia cu Adi Sână, așadar a comentat vehement situația. „Am aflat destul de târziu despre această știre bombă din ziare. Nu m-a deranjat, Adi nici nu știa. M-a deranjat mai degrabă faptul că am considerat că am dreptul și eu la o opinie. Au speculat o chestie, dar nu m-a sunat nimeni să mă întrebe.

Mi se întâmplă frecvent să nu am baterie la telefon, nu este o prioritate, atât timp cât știu că copiii mei sunt bine. Adi e mereu în siguranță pentru că eu sunt îngerul lui păzitor și sunt mereu alături de el. Eu am avut ceva probleme de sănătate, am niște episoade, din păcate, dar nu e nimic grav și mi s-a făcut rău în ziua botezului”, a mărturisit Anca Serea în cadrul emisiunii „Răi da’ buni”.

Ce spune Adi Sână despre zvonurile despărțirii?

„A fost un moment ciudat pentru că Anca a plecat de acasă în ziua botezului să își facă părul și eu am plecat cu Noah la biserică. A rămas și fără baterie și i s-a făcut și rău. Stăteam în fața bisericii și încercam să o sun pe Anca. A fost ciudat”, a dezvăluit acesta la aceeași emisiune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×