Adi Mutu s-a căsătorit pentru a treia oară! GALERIE FOTO

Mirela Apostol   
în Hotnews
08/12/2015, 08:45
Adi Mutu s-a căsătorit pentru a treia oară! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

După doar cîteva luni de relaţie Adrian Mutu şi Sandra Bachici se pare că s-au căsătorit. Dovada este făcuta de verigheta de pe mîna sportivul, alături de inelul de logodnă al Sandrei, care au fotografiate împreună, iar poza a fost urcată pe site-urile de socializare de cei doi în miez de noapte (vezi imaginea în galerie foto). 

A trecut prin doua căsnicii, însă decepţia divorţului nu l-a răpus pe Adrian Mutu, ba din contră pentru că s-a căsătorit cu o brunetă focoasă mult mai tînăra decît el.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA TOATE IMAGINILE 

Sandra s-a iubit şi cu Laszlo Sepsi

Frumoasa Sandra Bachici, în vîrstă de 22 ani, este din Timişoara, iar pe cînd avea numai 17 ani a cîştigat Miss România Fashion TV. A ajuns în centrul atenţiei după ce s-a cuplat cu celebrul fotbalist Laszlo Sepsi, component al echipei naţionale. Cei doi au fost împreună 4 ani şi au fost la un pas să ajungă la altar.

Adrian Mutu, două căsătorii ratate, trei copii

În 2001, Adrian Mutu s-a căsătorit cu actriţa Alexandra Dinu, cu care are un copil, Mario, în vîrstă de 13 ani. Cei doi au divorţat în 2003. La doi ani distanţă, atacantul s-a însurat pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind modelul dominican Consuelo Matos Gómez. Au doi copii impreună, Adriana, născută în 2006, şi Maya Vega, venită pe lume în 2008. Mutu a divorţat de Consuelo în 2014.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×