Adi Mutu a lămurit misterul căsătoriei cu Sandra Bachici! Ce spune despre iubita lui

Iuliana Spirache   
în Hotnews
10/12/2015, 08:25
Adi Mutu a lămurit misterul căsătoriei cu Sandra Bachici! Ce spune despre iubita lui

Adrian Mutu pare să savureze îndelung experienţa pe care o are la echipa indiană FC Pune. Cum „Briliantul” a plecat în India împreună cu logodnica lui, Sandra Bachici, iar postările de pe conturile lor de socializare au fost mai mult decât siropoase, presa mondenă a speculat faptul că cei doi s-ar fi căsătorit în secret. Acum, Spynews.ro lămureşte misterul căsătoriei lor.

Adrian Mutu şi Sandra Bachici reprezintă unul dintre cele mai comentate cupluri de la noi, cu atât mai mult cu cât, plecaţi în India, au alimentat, din greu, subiectul căsătoriei lor, refuzând, până acum, orice comentarii explicite pe această temă. Într-un final, Adrian Mutu a decis să spulbere misterul căsătoriei sale prin intermediul Spynews.ro, făcând prima declaraţie oficială. „Nu ne-am căsătorit! Încă”, ne-a spus Adrian Mutu punând punct speculaţiilor pe această temă.

Adrian Mutu şi Sandra Bachici încă nu s-au căsătorit

Până una alta, Adrian se bucură de experienţele din India, vârful lui de fortmă fiind evident pentru oricine, el devenind, în ultima paerioadă, idolul echipei indiene, golurile lui, mult mai spectaculoase decât orice au mai văzut cei de acolo, fiind extrem de gustate de public.

Marea mea dorinţă este să prind echipa naţională pentru Euro”, a explicat Mutu cu ceva timp în urmă, iar forma atacantului este una care pare să îl facă viabil pentru echipa lui Puiu Iordănescu.

Sursă: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×