Adi Mutu a FĂCUT pasul cel mare, după despărţirea de Consuelo!

Mirela Apostol   
în Hotnews
19/03/2015, 08:30
Adi Mutu a FĂCUT pasul cel mare, după despărţirea de Consuelo! GALERIE FOTO

Se iubeste de numai o luna cu modelul Sandra Bachici, dar Adrian Mutu are ganduri extrem de serioase cu pustoaica de 19 ani. Dovada sta faptul ca „Briliantul” a prezentat-o deja parintilor sai pe focoasa satena.

In 2013, Adrian Mutu s-a transferat la echipa de fotbal Petrolul Ploiesti, iar faptul ca sotia lui a preferat sa ramana in Columbia a ridicat mari semne de intrebare. Barfele ca mariajul celor doi s-a sfarsit au devenit si mai aprinse dupa ce „Briliantul” a fost surprins la bratul mai multor femei.

De mai bine de o luna, fotbalistul se iubeste cu Sandra Bachici, o satena focoasa din Timisoara. Tanara are 19 ani, este fosta Miss Romania, si cocheteaza cu podiumul de moda.

De asemenea, ea provine dintr-o familie controversata, tatal sau facand inchisoare pentru trafic de droguri. Insa, nimic din toate aceste lucruri nu au contat pentru Mutu, care a recunoscut public faptul ca Sandra este iubita lui.

Este indragostit lulea de pustoaica de 19 ani!

Desi multi s-au grabit sa afirme ca pustoaica este amanta lui, CANCAN.ro a dezvaluit, in exclusivitate, faptul ca „Briliantul” si femeia care i-a daruit doua fete, Consuelo, au divortat de aproape doi ani. La inceput, relatia lui cu Sandra parea un capriciu de moment, dar iata ca lucrurile au evoluat rapid. Cei doi indragostiti s-au mutat deja impreuna, iar fotbalistul nu iese din casa fara iubita lui, cu care nu se sfieste sa apara peste tot. Ba, mai mult, el a dus-o si acasa la parintii sai:

„Adi este indragostit pana peste urechi si o trateaza pe Sandra ca pe o printesa. La randul ei, ea a renuntat la iesiri si isi ocupa tot timpul pentru a-i face pe plac lui Mutu. Merg impreuna in vacante, ba chiar au mers si acasa la parintii lui. Adi nu a mai dus nicio femeie la parintii sai, dupa Consuelo. Acestia au acceptat-o bucurosi pe Sandra, desi la inceput nu au crezut nici ei ca relatia va fi una atat de serioasa”, a declarat un apropiat al „Briliantului”, pentru CANCAN.ro.

 S-a iubit cu Bianca Dragusanu!

Bianca Dragusanu a facut dezvaluiri complete in ultimul revista „Ciao”, marturisind ca a avut o relatie de un an si jumatate cu Adrian Mutu, inca din 2009, atunci cand el era casatorit cu Consuelo. Bianca a mai adaugat ca nu s-a simtit niciodata amanta si ca „Briliantul” tratat-o ca pe iubita lui oficiala.

Sursa: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×