Adi Cristea stă mai mult decît Bianca în faţa oglinzii! Uite la ce trucuri de înfrumuseţare apelează „Prinţul”!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
10/03/2014, 08:35
Adi Cristea stă mai mult decît Bianca în faţa oglinzii! Uite la ce trucuri de înfrumuseţare apelează „Prinţul”! GALERIE FOTO

Adrian Cristea este, fara indoiala, unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania si isi mentine statutul cu multa… truda.

Sportivul petrece in fata oglinzii la fel de mult timp ca femeile celebre care i-au trecut prin asternut, acorda o atentie deosebita vestimentatiei si nu este strain nici de trucurile de infrumusetare a tenului la care recurg, de obicei, reprezentantele sexului frumos.

cristea

Conform unor surse din anturajul lui, fotbalistul apeleaza la un adevarat ritual inainte sa iasa din casa si sa le zapaceasca pe domnisoarele care-i atrag atentia.

cristea 2

„In dictionare, definitia termenului „metrosexual” ar trebui ilustrata cu o poza de-a lui Adi Cristea. Cred ca sta in fata oglinzii mai mult decat Bianca. Se da cu crema anti-rid in fiecare seara, nu ramane niciodata fara lotiune astringenta, iar cand ii apare un cosulet, cum ni se intampla tuturor, nu se sfieste sa se dea cu fond de ten. Si dupa cum se observa, pune mare pret pe vestimentatia lui. Chiar se amuza la un moment dat ca fostii sau colegi de echipa ii spuneau ca se mira ca nu vine in costum, cu batistuta la piept, si la antrenamente. Mai mult decat atat, defileaza cateva zeci de minute imbracat in costum, in fata oglinzii, pana se convinge ca-i vine ca turnat”, a declarat un apropiat al „Printului” pentru WOWbiz.ro.

cristea 3

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×