„Adi Cristea m-a cerut de nevastă la Paris”

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
16/01/2014, 08:44
„Adi Cristea m-a cerut de nevastă la Paris”

Desi Printul ar fi incercat sa-i trezeasca sentimentele care i-au unit odinioara, Bianca a facut, inexclusiviate pentru CANCAN.RO, o marturisire socanta!

„In prima seara la Paris, nu am dormit deloc. Imi doream sa ajung mai repede acasa. Mi-am dat seama ca am fost prinsa intr-o capcana. Mi-am dat seama ca nu ma pot intoarce intr-un trecut in care nu am ce sa caut. Am facut sa sufere un om care nu merita. Sunt propria mea victima”, a declarat cu lacrimi in ochi roscata.

In cele trei nopti pe care le-a petrecut in bratele fostului iubit, Bianca spune ca s-a simtit folosita si tradata din nou de Adrian Cristea.

„Experienta de la Paris m-a facut sa cred ca Adi nu are ce cauta in viata mea. Am gresit! La Paris, am avut in continuu remuscari. Eram mereu panicata. Ma gandeam doar ce face Victor. Pur si simplu, m-am simtit folosita si tradata din nou de Adrian Cristea. Mi-a cerut sa renunt la Victor si sa ma impac cu el”, a marturisit fosta asistenta TV.

Ca si cum ar fi fost prinsa intr-o capcana, roscata ar fi avut remuscari pentru suferinta pe care i-a provocat-o sotului ei.

„Eu am facut sa sufere oamenii care m-au iubit cel mai tare. Sunt propria mea victima. Am sa lupt toata viata mea pentru ceea ce iubesc, pentru ceea ce simti si pentru lucrurile in care eu cred. Eu stiu ca Victor ma iubeste foarte tare. Victor are toate motivele sa creada acum ca eu nu il iubesc avand in vedere faptele mele. Consider ca, in timp, totul se poate reconstrui. Doar moartea este definitiva”, a mai declarat Bianca.

Ba mai mult, chiar daca fotbalistul ar fi fost dispus sa ii implineasca visul de altadata si ar fi cerut-o de sotie, doamna Slav i-ar fi dat un raspuns cel putin… surprinzator!

„Adi m-a cerut in casatorie la Paris. Cand m-am intors de la Paris, l-am rugat pe Victor sa ma ierte. Ce am facut eu este foarte grav. Nu ma astept sa ma ierte nici el, nici familia lui. Acum, nu mai am niciun contact cu Adi. E trist fara Victor”, a recunoscut „viitoarea fosta sotie” a lui Victor Slav, asa cum a numit-o prezentatorul meteo.

Bianca sustine ca a fost cu adevarat fericita alaturi de Victor. Se intampla, insa, doar atunci cand Adrian Cristea o lasa in pace si nu o bombarda cu zeci de mesaje in care o implora sa se impace cu el.

„Cat timp Adi a fost plecat in Belgia, eu am foarte fericita alaturi de Victor. Cand Adi a ajuns in tara, relatia mea cu Victor a inceput sa se defecteze. De cand s-a intors in tara, Adi mi-a trimis zeci de mesaje in care imi spunea non-stop ca ii e dor de mine si ca vrea sa ne impacam. Victor a stiut intotdeauna ca eu vorbesc cu Adi prin mesaje, dar trata totul cu superficialitate. Recunosc ca l-am alimentat pe Adi. Este vina mea. Cu cat se apropia nunta, Adi incerca sa ma convinga ca nu e bine sa ma casatoresc cu Victor”, a povestit Bianca Dragusanu.

Odata cu intoarcerea fostbalistului din Belgia, relatia cu Victor a inceput sa scartaie, mai spune Bianca. In acel moment, Cristea devenise foarte insistent. Ii trimitea buchete imense de flori si incerca sa o convinga sa nu se marite.

„Inainte de casatorie, Adi imi trimitea, in permanenta, flori acasa. Sute de trandafiri. Eu nu aveam ce sa zic, ce sa fac. Am avut momente in care nu am stiut ce vreau, dar am stiut mereu pe cine vreau si cum vreau sa arate viata mea. Este vina mea ca nu am stiut sa ma manifest intr-un mod corect, acum, alaturi de un om care a fost corect cu mine. Si acesta este Victor”, a sustinut roscata.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×