Adevărul incredibil din spatele despărţirii Andreei Bălan de iubit

Iuliana Spirache   
în Hotnews
05/06/2015, 09:06
Adevărul incredibil din spatele despărţirii Andreei Bălan de iubit

Despărţirea dintre Andreea Bălan şi Michael a tulburat puternic apele din showbiz-ul românesc, cu atât mai mult cu cât cei doi păreau să aibă o relaţie foarte bună, în ciuda distanţei care-i despăţea. Cu toate acestea, fără foarte multe explicaţii, în termeni politicoşi, cei doi şi-au spus ”ADIO”.

Cu toate acestea, explicaţiile celor doi păreau să fie nesatisfăcătoare, motiv pentru care reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu apropiaţi ai ambelor părţi implicate în despărţire. Iar adevărul, unul incredibil, a ieşit la iveală. Mai exact, principalul motiv pentru care Andreea nu a mai dorit să continue relaţia pe care o avea cu el este legat de faptul că el nu i-ar fi putut oferi, niciodată, ceea ce îşi dorea ea cel mai mult şi mai mult de la viaţa alături de un bărbat.

”Eu îmi doresc un copil şi o familie aici, în România”, ne-a tot precizat frumoasa artistă. Dar, spun amicii lui Michael, acest lucru nu era posibil. Motivul? Înainte de a o cunoaşte pe Andreea, Michael a apelat la o operaţie, ireversibilă, care îl împiedică să facă copii, intervenţie chirurgicală extrem de întâlnită printre bărbaţii din Statele Unite care nu îşi doresc ”moştenitori”. Motivul, ne-au explicat sursele citate, sunt mai multe, dar principalul este legat de faptul că Michael a suferit foarte mult când fosta lui iubită i-a luat fetiţa pe care o aveau împreună şi şi-a jurat că nu va mai trece vreodată prin asemenea chinuri.

Aşa că, fără să stea prea mult pe gânduri şi fără să îşi dea seama că ar putea regreta foarte mult gestul, el a apelat la soluţia medicală care l-a făcut steril. De altfel, ne-au mai declarat sursele citate, cei doi au avut discuţii pe această temă, cu atât mai mult cu cât Andreea suferea foarte tare că nu poate deveni mamă.”Cred că Andreea l-ar fi convins să se mute în România dacă ar fi putut să aibă copil, dar ştia că nu are rost. Michael îşi făcuse operaţia aceea şi ea a simţit că nu are rost să continue relaţia dacă tot el nu îi putea oferi ceea ce îşi dorea atât de mult”, ne-a mai spus, sub protecţia anonimatului, un apropiat de-al lui Michael.

Cu toate acestea, Andreea pare să îşi fi revenit pe deplin după despărţirea de MIchael, ea lansând, chiar în ziua în care s-a aflat că relaţia lor s-a sfârşit, un nou videoclip, cel mai sexy din cariera frumoasei artiste.

Sursă: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×