Gina Pistol şi-a iertat tatăl. „Nu voiam să vorbesc cu el”

Adrian Barna   
în Femei frumoase
18/03/2018, 23:59
Gina Pistol şi-a iertat tatăl. „Nu voiam să vorbesc cu el”

Gina Pistol a fost foarte categorică atunci când a vorbit despre tatăl său, de care n-a avut parte în copilărie. Vedeta a fost crescută doar de mama sa, cu tatăl reluând relaţia mai recent.

Gina Pistol, este iubita lui Smiley, a explicat cum se înţelege şi ce sentimente o încearcă atunci când se întâlneşte cu tatăl său. „Cu tata sunt în relaţii bune. Ne mai auzim la telefon din când în când. El are familia lui”, detaliază vedeta.

Mai matură, Gina Pistol vede altfel relaţia dintre părinţii săi şi ce i s-a întâmplat. „Când eram mică îl judecam, iar asta prin prisma mamei. Auzeam doar varianta ei. Aveam impresia că mi s-a luat ceva şi nu m-a întrebat nimeni dacă sunt de acord dacă să-l dau sau nu. Nu voiam să vorbesc cu el”, arată Gina Pistol.

Cu timpul, vedeta şi-a iertat părintele şi, încet, a normalizat relaţia cu acesta. „Când am crescut l-am iertat şi am început să nu mai judec, să o înţeleg şi pe mama, să-l înţeleg şi pe el. E ciudat când îl întâlnesc, este un om care face parte din mine şi eu fac parte din el, dar totuşi este o persoană străină. E foarte ciudat”, susţine Gina Pistol.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×