Adevărul despre relaţia dintre Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea: ”Lucrurile sunt clare…”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/03/2016, 19:52
Adevărul despre relaţia dintre Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea: ”Lucrurile sunt clare…”

CANCAN.ro a aflat că Mihaela Borcea şi Valentina Pelinel au o relaţie foarte bună, iar cele două chiar s-au întâlnit şi au vorbit despre vizitele la penitenciar pe care blonda i le face afaceristului.

Valentina Pelinel ştie pe lângă cine să se dea bine, iar printre persoanele de care s-a apropiat în ultima perioadă se numără şi Mihaela Borcea, prima soţie a fostului şef de la Dinamo, cea împreună cu care are 3 copii, pe Patrick (17 ani) si gemenii Mihai Angelo si Antonia Melissa (12 ani). CANCAN.ro a aflat că fosta consoartă a lui Borcea ştia înaintea tuturor de idila dintre prima ei iubire şi Pelinel, însă cum a rămas în relaţii de prietenie cu Borcea, motiv pentru care încă mai au afaceri împreună, nu a scos un cuvânt, deşi avea un soi de relaţie şi cu Alina. Mai mult, după ce actuala nevastă a lui Borcea a plecat în Statele Unite, Mihaela şi Valentina s-au întâlnit pentru a discuta despre anumite acte, iar când blonda s-a dus la penitenciar la iubitul ei a fost însoţită de Patrick, fiul afaceristului, însă nu fără acordul Mihaelei.

Nu este însă prima dată când Mihaela şi Valentina s-au întâlnit, cele două vorbind tot mai des în ultima perioadă, chiar şi la telefon se aud pentru a discuta anumite chestiuni. ”Valentina nu discută despre Borcea sau despre copilul lor pentru că sunt lucrurile clare în ceea ce o priveşte. Va fi cu ea. Mihaela este o femeie cerebrală, îşi vede de viaţă şi copii, dar şi de afaceri. Este împăcată cu ea şi nu regretă nimic. Oricum, pe Mihaela nu o va vedea nimeni niciodată discutând despre casa şi viaţa ei. ”, au declarat surse din anturaj, pentru CANCAN.ro.

Borcea are copii cu patru femei

Afaceristul este tatăl a şapte copii: trei din casatoria cu Mihaela – Patrick (17 ani) si gemenii Mihai Angelo si Antonia Melissa (12 ani), doi din mariajul cu Alina – George Alexandru (4 ani) si Gloria Elena (7 luni), unul din aventura cu avocata Simona Dana Voiculescu, o fetita de 8 ani, si altul cu Valentina Pelinel, care urmeaza sa se nasca in doar cinci luni. Cristi Borcea a fost casatorit 22 de ani cu Mihaela Borcea, de care a divortat in 2011, iar apoi s-a casatorit cu Alina Borcea, iar in paralel avea o relatie cu Valentina Pelinel, care era casatorita cu fostul om politic Cristian Boureanu. Fostul sef de la Dinamo se afla in arestul Capitalei de cateva luni, dupa ce numele lui a aparut in dosarul in care judecătoarea Geanina Terceanu este acuzata, alaturi de fratii Victor si Ioan Becali, ca ar fi primit 220.000 de euro pentru a da o solutie de achitare in dosarul „Transferurilor”. Procurorii DNA detin probe ca Terceanu ar fi fost cea care ar fi pus la punct toate detaliile afacerii, inclusiv circul pe care l-a făcut Giovani Becali in sala de judecată. Pana sa fie adus in Arestul Central, din aprilie 2014, cand a fost condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare in dosarul „Transferurilor”, Borcea a fost inchis in Penitenciarul Poarta Alba Constanta.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×