Adevărul despre Dieta indiană și despre planul pe 7 zile care te ajută să slăbești!

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/02/2019, 15:25
Adevărul despre Dieta indiană și despre planul pe 7 zile care te ajută să slăbești! GALERIE FOTO
Care este meniul pentru dieta indiană pentru 7 zile?

Dieta indiană este una dintre cele mai bune cure pentru că te ajută să pierzi destul de repede din kilograme cu ajutorul alimentației vegane pentru 7 zile pe care o propune. Planul pe care trebuie să-l urmezi nu ajută numai la a scăpa de kilogramele în plus, ci și la o menținere a greutății, corpul tău intrând în parametri normali și obișnuindu-se cu felul acesta de alimentație.

Dieta încurajează consumul de fructe și legume, ceea ce este necesar pentru un corp sănătos, iar mai apoi frumos și ajută la creșterea ratei metabolice. Dieta indiană este cunoscută ca fiind cel mai rapid mod de a scăpa de kilogramele în plus. Iată cum funcționează și în ce constră detoxifierea!

Dieta indiană: alimentația pe 7 zile

Dieta indiană reprezintă cel mai bun mod pentru o detoxifiere ca la carte, care te ajută să scapi de kilogramele nedorite. În timpul dietei trebuie să consumi 2 litri de apă/zi, modalitate de digestie și eliminare a toxinelor din organism.

Slăbești până la 8 kilograme cu dieta indiană, în 7 zile
Slăbești până la 8 kilograme cu dieta indiană, în 7 zile

Pe parcursul dietei indiene te poți aștepta să: scapi între 5 și 8 kilograme în prima săptămână, să ai pielea luminoasă, să elimini toxinele și să reduci grăsimile din jurul taliei și burții.

Meniul pe zile al dietei indiene:

Ziua 1
Este important să mănânci numai fructe. Poți consuma orice fruct, cu excepția strugurilor, bananelor și mango, pentru că acestea conțin mai mult zahăr. Ai grijă ca din dietă să nu lipsească pepenele roșu, portocalele, merele, rodiile și căpșunile. Poți să le consumi în orice cantitate dorești.
Ziua 2
În această zi trebuie să mănânci doar legume, fierte sau crude. De dimineață poți consuma un cartof fiert. Astfel, îi vei oferi organismului suficientă energie și carbohidrați pentru întreaga zi. Include în dietă multe legume verzi.
Ziua 3
În cea de-a treia zi trebuie să mănânci legume și fructe. Nu ai voie, însă să mănânci cartofi.
Ziua 4
În această zi, ai voie să consumi banane pe parcursul zilei, dar nu mai târziu de ora 6. De asemenea, poți să bei până la 4 pahare de lapte. În ciuda faptului că se spune că bananele îngrașă, în acest regim alimentar, acestea acționează ca o sursă de potasiu și sodiu pentru organism.
Ziua 5
În această zi consumă roșii, varză și brânză de vaci. Poți să mănânci consuma până la 6 roșii. Mai mult, este important să crești aportul de apă cu 1/4 din consumul zilnic.
Ziua 6
Poți să mănânci varză, brânză de vaci și alte legume, dar fără roșii. În schimbi, poți să-și faci o supă de roșii.
Ziua 7
Ultima zi a dietei este și cea mai importantă. În această zi, poți să bei un suc de fructe proaspete și este indicat să mănânci o cană de orez brun sau alte legume.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×