Adevarul absolut despre operatiile estetice ale Biancai, aflat din gura ei! „Recunosc că fac asta”

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
27/02/2014, 08:29
Adevarul absolut despre operatiile estetice ale Biancai, aflat din gura ei! „Recunosc că fac asta”

E una dintre cele mai ravnite femei si a reusit sa ajunga la acest nivel cu multa vointa, truda, curaj si bani. Recunoaste pe sleau toate interventiile estetice pe care si le-a facut si nu se sperie atunci cand isi priveste pozele din adoelscenta.

Dorinta de a evolua, pe toate planurile, si determinarea sunt trasaturile de caracter gratie carora Bianca Dragusanu a ajuns una dintre cele mai bine cotate vedete ale Romaniei. Din punct de vedere fizic, a mai fost ajutata, pe ici, pe colo, de catre chirurgul estetician, insa suma operatiilor estetice pe care le are nu echivaleaza nici pe departe cu numarul celor despre care se vehiculeaza.

Bianca nu se fereste sa vorbeasca despre acest subiect si chiar a avut perioade in care a trimis sageti otravite catre domnisoarele din showbiz care au pus schimbarile fizice pe seama unor remedii naturale: “Eu recunosc ca am tendinta sa exagerez, dar acum m-am potolit. Si acum cand ma uit in oglinda am impresia ca nu am sanii si buzele suficient de mari. Dar stiu ca nu este asa. Iar la buze nu mi-am mai facut nimic de nu stiu cat timp, iar efectul substantelor injectate se retrage incet, dar sigur. Medicul Kasem mi-a zis ca nici daca ma rog de el nu-mi mai face nimic la buze, in veci.

Iar la sani nu am decat o singura operatie, nu doua asa cum se vorbeste. Ce-i drept, pana acum doi ani, eu aveam cam 63-65 de kilograme, cam cu zece mai mult decat am acum. Iar acum, de cand am slabit, sanii par mai mari decat inainte, ceea ce este firesc, pentru ca sunt mult mai slaba. Am implanturi de 450 de mililitri, dar nu am cei mai mari sani din show-biz. Mai nou, se pun implanturi si de 700 de mililitri”, a declarat Bianca, pentru CANCAN.ro.

Isi face botox o data pe an

Nici chipul Biancai nu a fost neglijat, in ceea ce priveste interventiile estetice. Asta, pe langa buze si faptul ca roscata si-a scos cateva alunite: “Chiar si zilele trecute am fost la medic pentru alunite. Mi-am mai scos unele de pe maini si de pe picioare. Si mi-am facut si botox (n.r. impotriva ridurilor). E mai bine sa previn decat sa tratez si imi fac doar o data pe an, nu de mai multe ori, ca efectul dureaza destul de mult.

Mi-am facut la fruncte si la ochi, dar nu exagerat, insact sa ma pot incrunta. Prima data mi-am facut la varsta de 28 de ani (n.r. saptamana viitoare Bianca va implini 32) si de atunci doar o data pe an”, ne-a mai spus Bianca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×