Adevăratul motiv al scandalului monstru dintre Vica şi Prodanca

Răzvan Scarlat   
în Reality show
02/04/2014, 08:43
Adevăratul motiv al scandalului monstru dintre Vica şi Prodanca GALERIE FOTO

Vacanţa petrecută în Los Angeles de Bote, Vica, Prodanca şi Denisa Nechifor nu s-a încheiat în armonie. Grupul s-a spart în două bisericuţe, după ce Vica şi Bote au decis să-şi facă bagajele şi să se mute la hotel, nemulţumiţi de condiţiile în care îi cazaseră Anamaria şi echipa ei.

1

Vica, Botezatu şi Denisa Nechifor au acceptat invitaţia Anamariei Prodan de a petrece două săptămâni în L.A. pentru filmările realitz-show-ului ei. Dacă în prima săptămână cei patru au fost nedespărţiţi, în cea de-a doua s-au spart în bisericuţe: Denisa cu Anamaria şi Bote cu Vica.

2

Scandalul a pornit practic de la petrecerea organizată la reşedinţa celebrului milionar român Nick Rădoi. Vica Blochina a povestit pentru Acces direct şi un Show păcătos de la Antena 1 că feeria excursiei în SUA s-a încheiat în momentul în care, după ce le-ar fi impus dress-code cocktail, Nick le-a pus pe masă fasole, cârnaţi şi mici. Ea nu a agreat situaţia şi a ţinut să o anunţe pe Anamaria. Se pare că aceasta din urmă a luat foc, acuzând-o că a uitat de unde a plecat şi că are prea multe fiţe. Spiritele s-au încins şi, în discuţie, a apărut un nume care a provocat o explozie.

3

Surse din preajma Denisei Nechifor, poate cea mai ştearsă prezenţă a grupului plecat în SUA, ne-a povestit faptul că, la întoarcerea în ţară, blonda le-ar fi dezvăluit detaliul care a transformat disputa într-un veritabil scandal. Cum-necum, în discuţie ar fi fost adus numele Biancăi Drăguşanu, numită, se pare, de Prodan, care i se adresa Vicăi,  „prietena aia a ta”. Din informaţiile noastre, apelativele lipsite de eleganţă ar fi curs gârlă, iar lituanianca ar fi sărit să-şi apere amica rămasă în România, rostind altele şi mai… interesante. Şi pentru că nu o are prea tare la inimă din motive evidente, Denisa le-ar fi recunoscut amicilor că a profitat de ocazie şi s-ar fi amestecat şi ea în tămbălăul creat. Bote nu a putut rămâne nici el impasibil pe margine şi, astfel, gaşca s-a rupt iremediabil în două.

SURSA: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×