Adelina Chivu este de nerecunoscut! Cat de mult s-a schimbat prezentatoarea TV

Maria Cristina   
în Stiri mondene
27/10/2018, 12:28
Adelina Chivu este de nerecunoscut! Cat de mult s-a schimbat prezentatoarea TV GALERIE FOTO
Adelina Chivu este de nerecunoscut! Cat de mult s-a schimbat prezentatoarea TV

Adelina Chivu s-a schimbat enorm, iar fanii abia dacă o mai pot recunoaște de când a devenit doamna Chivu.

Cristian Chivu și Adelina Elisei și-au unit destinele în vara anului 2008.  De atunci sunt de nedespărțit.

Cei doi au o relație extraordinară, iar în presă n-au apărut niciodată bârfe despre ei. Trăiesc de mai bine de 10 ani o poveste de dragoste, iar împreună au două fete, pe Natalia și Anastasia Chivu.

Adelina și Cristian Chivu s-au logodit în 2007

Cei doi îndrăgostiți s-au logodit la Milano, când fotbalistul Cristi Chivu a cerut-o în căsătorie, iar Adelina nu a ezitat să spună „DA”.  Frumoasa brunetă era pe atunci prezentatoare de știri sportive la Antena 1 și Antena 3, dar pentru a-și întemeia o familie Adelina a decis să renunțe la cariera sa în televiziune și să se dedice căsniciei pe care avea să o aibă alături de bărbatul vieții sale.

Adelina Chivu a fost Miss Piatra Neamț

Adelina s-a născut pe 3 ianuarie 1982, la Piatra Neamț. Ea a câștigat la 15 ani titlul de Miss Piatra Neamț, iar de-a lungul vieții a primit nenumărate oferte de muncă în industria modei, însă le-a refuzat pe toate.

Știrista și fotbalistul și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu la un an după logodnă, în 2008. Sunt mulți ani de atunci, dar cei doi rezistă. Este greu de crezut cum în zilele noastre o relație rezistă atât de mult, dar Adelina și Cristi au o familie superbă, iar înțelegerea nu a lipsit niciodată.

Adelina Chivu s-a schimbat enorm.  Fosta prezentatoare TV, în vârstă de 36 de ani, este mai frumoasă și mai înțeleaptă decât la 26 de ani, cu siguranță.

Adelina și Cristi Chivu, declarații siropoase la 10 ani de căsnicie!

“Nu știu ce am făcut ca să te merit, Cristian Chivu. 10 ani. Aniversarea căsniciei. Iubirea vieții mele”, a fost mesajul transmis de Adelina Chivu pe contul său de pe o rețea de socializare.

“Zece ani minunați cu cea mai bună mamă și soție! Mulțumesc, dragostea mea, Adelina Chivu. Aniversare fericită. Familie. Viața mea. Iubirea mea”, a spus Cristi Chivu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×