Adelina şi Cristi Chivu, printre cele mai frumoase cupluri de la Gala FIFA. Galerie FOTO

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
24/09/2019, 17:37
Adelina şi Cristi Chivu, printre cele mai frumoase cupluri de la Gala FIFA. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Adelina şi Cristi Chivu, printre cele mai frumoase cupluri de la Gala FIFA. Sursa foto: hepta.ro

Adelina şi Cristi Chivu, printre cele mai frumoase cupluri de la Gala FIFA! Nume grele au pășit și anul acesta pe covorul verde la Gala FIFA, unde au fost decernate cele mai importante premii din fotbal. Lionel Messi, atacantul legendar a celor de la FC Barcelona, s-a numărat printre cei premiați.

Adelina şi Cristi Chivu, printre cele mai frumoase cupluri de la Gala FIFA

Rând pe rând, jucători de top din fotbalul mondial au pășit alături de soții la Gala FIFA 2019. Printre celebritățile care s-au aflat la eveniment s-a numărat și Cristi Chivu, fostul internațional român, care a venit la braț cu frumoasa lui soție, Adelina Chivu.

Adelina a strălucit, la propriu. Soția fostului căpitan al naționalei României a ales să poarte la eveniment o rochie lungă, argintie, destul de decoltată, pe când Cristi Chivu a ales să poarte un costum negru, foarte elegant.

Adelina şi Cristi Chivu, printre cele mai frumoase cupluri de la Gala FIFA
Lionel Messi a primit inca un premiu la Gala FIFA 2019, unde s-au aflat si Adelina si Cristi Chivu

Lionel Messi, premiat din nou

Lionel Messi a fost și el acompaniat de soția sa, dar și de către cei doi fii ai săi. Atacantul lui FC Barcelona a mai câștigat un trofeul, singurul care îi lipsea din palmares. Fotbalistul a fost recompensat cu trofeul FIFA the Best. Sergio Ramos a venit însoțit de superba lui soție, Pilar Rubio, care a ales să poarte la eveniment tot o rochie într-o nuanță metalică.

Fostul fotbalist al naționalei Italiei, Demetrio Albertini, a fost impecabil pe covorul roșu, alături de soția sa Uriana Capone, brazilianul Ederson s-a mândrit și el cu Lais Moraes la Gala Fifa, iar Marc-Andre ter Stegen și partenera au prins și ei o poziție fruntașă în topul celor mai frumoase cupluri de la Gala Fifa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×