Adelina Pestriţu, însărcinată? Ce spun prietenii vedetei

Cristian Blanuta   
în Hotnews
06/01/2016, 13:57
Adelina Pestriţu, însărcinată? Ce spun prietenii vedetei GALERIE FOTO

Lipsa Adelinei Pestritu din noul sezon al emisiunii pe care obisnuia sa o prezinte noapte de noapte alaturi de Madalin Ionescu a nascut multe semne de intrebare. Majoritatea dintre ele sunt legate de MOTIVUL disparitiei.

Luni seara, in prima editie din acest an a emisiunii, Adelina nu si-a facut aparitia in platou. Curios, daca tinem cont de faptul ca, vorbesc gurile rele, focoasa bruneta era unul dintre putinele motive pentru care romanii urmareau show-ul nocturn prezentat de Madalin Ionescu.

Cu toate acestea, surpriza! Pestrita a lipsit din emisiune, anuntul oficial fiind ca nu mai face parte din format in noul sezon.

Mai mult, Adelina a postat o fotografie cu subinteles pe contul ei de Facebook. „Fiecare zi presupune sa ai curaj intr-un fel sau altul” – este mesajul vedetei, lasand de inteles ca decizia de a pleca ii apartine.

Daca e vorba de o demisie sau de o concediere – inca nu se stie. Un lucru este insa clar. Fanii au „luat foc”, speculand pe seama posibilului motiv al acestei plecari surprinzatoare.

Este insarcinata” – au concluzionat, la unison, prietenii Adelinei Pestritu, multi dintre ei crezand ca ar fi vorba de un concediu maternal.

„E momentul sa te gandesti la tine!”

Ce-i drept, si astrele intaresc aceasta speculatie, Adelina urmand sa aiba parte de o schimbare majora in 2016, cel mai probabil, un copil.

Acum este momentul sa te gandesti la tine. Corpul, sufletul si mintea ta au nevoie de ceva frumos in viata lor. Ideea este ca ai nevoie de lucruri frumoase care sa te faca sa te simti bine, iar acum iei atitudine„, sustin expertii in astrologie, potrivit unui mesaj pe care, coincidenta sau nu?!, Adelina l-a postat pe blogul ei.

Sursa: Cancan.ro

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×