Adelina Pestriţu i-a înnebunit pe americani

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/08/2015, 17:41
Adelina Pestriţu i-a înnebunit pe americani GALERIE FOTO

Adelina Pestriţu şi Speak sunt în vacanţă în America, unde nu au scăpat de caniculă, ba chiar se topesc din cauza temperaturii mult mai ridicate decât în România.

Adelina şi iubitul ei, Speak, se luptă de o săptămână cu temperaturile caniculare din… America, unde gradele în termometre abia dacă scad sub 37 de grade seara. Un motiv tocmai bun pentru cei doi îndrăgostiţi să se răcorească la piscină.

Culisele divorţului Antoniei. Cîţi bani trebuie să plătească pentru a fi iar liberă

Când Adelina şi-a făcut apariţia la piscină, a reuşit să capteze atenţia tuturor bărbaţilor, iar toată suflarea masculină a rămas cu ochii cât cepele când românca noastră s-a dezbrăcat şi şi-a etalat corpul tras prin inel.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFIILE SÎNT VIRALE PE INTERNET! COSTUMUL DE BAIE LASĂ LA VEDERE TOT!

Adelina şi Speak au plecat de o săptămână în America, hotărâţi să se distreze pe cinste. Pe lista lor au trecut plimbări lungi în Los Angeles, Las Vegas şi Disneyland. La auzul veştii că vor pleca în Las Vegas, mulţi din anturajul lor au fugit cu gândul că îndrăgostiţii se vor întoarce acasă căsătoriţi, având în vedere că acesta este supranumit şi oraşul căsătoriilor la minut, unde 300 de cupluri îşi unesc destinele… zilnic.

PENTRU A VEDEA IMAGINILE CLICK SUS PE GALERIA FOTO

 

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×