Adelina Pestrițu, în spital de Revelion! Ce s-a întâmplat cu fetița ei și a lui Virgil Șteblea

Victor Anghel   
în Stiri mondene
02/01/2019, 08:41
Adelina Pestrițu, în spital de Revelion! Ce s-a întâmplat cu fetița ei și a lui Virgil Șteblea GALERIE FOTO
Adelina Pestrițu, în spital de Revelion! Ce s-a întâmplat cu fetița ei și a lui Virgil Șteblea

Primul Revelion în calitate de părinți nu a fost unul tocmai plăcut pentru Adelina Pestrițu și logodnicul ei, Virgil Șteblea. Mica lor prințesă a contractat o răceală puternică și au fost nevoiți să meargă de urgență la spital în seara de 31 decembrie. Doctorii care au consultat-o pe fiica celor doi a decis că cel mai bine este să o interneze peste noapte. Astfel, Revelionul i-a prins pe Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea într-o clinică medicală, unde copila lor dragă a primit tratament și supraveghere de specialitate. Ulterior, fosta prezentatoare TV a dezvăluit într-un mesaj postat pe Instagram motivul pentru care nu a fost activă pe rețelele de socializare.

„Am căutat în cele 80.000 de poze din telefon? una care s-ar fi potrivit contextului (Revelion ‘18-‘19) ca să vă urăm și noi un An Nou bun și plin de realizări. Poate că v-ați întrebat de ce nu am postat nimic zilele acestea. Vă povestesc într-un articol pe www.edamagazine.ro însă mai târziu. ✍? La mulți ani! ♥️ @steblea.virgil”, a scris Adelina Pestrițu pe contul ei oficial ei de Instagram.

Adelina Pestrițu, în spital de Revelion! Ce s-a întâmplat cu fetița ei și a lui Virgil Steblea

În vârstă de 31 de ani, Adelina Pestrițu a povestit într-un articol postat pe blogul ei cum s-au desfășurat în familia sa primele ore dinainte de Revelion, dar și începutul lui 2019. Din fericire, acum fiica ei și a lui Virgil Șteblea se simte mult mai bine acum.

„(…) tocmai când ne pregăteam să intrăm în Noul An, Zeny a necesitat îngrijiri medicale de urgență. Am tratat câteva pusee de febră la indicațiile medicului nostru pediatru însă, la cea din urmă am luat decizia de a merge la urgență. Astfel, după un consult, doctorii de gardă ne-au sfătuit să ne internăm pentru mai multe investigații și mai ales pentru că exista riscul să ajungă la febră mare din nou.

Și cum peste tot sunt copilași răciți, e mai bine să rămânem sub supravegherea medicilor specialiști. Ne-am făcut imediat internarea și în spital am petrecut și primul nostru Revelion în formulă de 3. Pentru noi a fost oricum cel mai frumos și special, pentru că am fost împreună, iar la 00.00 am putut să ne urăm toate cele minunate pentru anul ce tocmai și-a intrat în drepturi! Ne-am îmbrățișat, am ciocnit un pahar de șampanie și ne-am declarat iubirea. Zeny a putut privi focul de artificii, chiar și de la fereastra spitalului și, pe lângă toate puseele de febră și disconfort, este veselă și zâmbitoare. Un copil bun, cuminte și minunat. Așa îl descriem de fiecare dată. Situațiile prin care am trecut ne-au demonstrat că avem o minune de copil și îi mulțumim zilnic lui Dumnezeu pentru asta”, a scris Adelina Pestrițu pe blogul său.

Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima dată în 2018. Fiica ei și a lui Virgil Steblea se numește Zenaida Maria

Dacă noaptea dintre ani cei trei și-au petrecut-o într-un mod nepotrivit, sărbătoarea nașterii Domnului Iisus Hristos a fost una petrecută în mod tradițional. Adelina Pestrițu a mărturisit pe blogul ei: „Crăciunul a fost și el sărbătorit cum se cuvine, cu familia și mulți prieteni alături. Am făcut schimb de cadouri, am ascultat colinde, am făcut poze și am povestit despre întâmplări funny din viața noastră”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×