Acuzaţii GRAVE pentru o VEDETĂ de la Antena 1: „Şi-a omorât tatăl!” Totul a pornit de la aceste fotografii cu vedeta GOALĂ COMPLET!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/10/2015, 00:00
Acuzaţii GRAVE pentru o VEDETĂ de la Antena 1: „Şi-a omorât tatăl!” Totul a pornit de la aceste fotografii cu vedeta GOALĂ COMPLET! GALERIE FOTO

O vedetă a Antenei 1 are mari probleme după ce a fost acuzată de familie că şi-ar fi ucis tatăl! Totul ar fi pornit de la un scandal cu tentă sexuală în care a fost implicată tînăra şi care i-ar fi pus capac părintelui ei!

(CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE INTERZISE MINORILOR CARE AU DECLANŞAT SCANDALUL MONSTRU DIN FAMILIA VEDETEI TV)

Andreea Ienciu, tânăra care s-a remarcat la show-ul „Insula Iubirii” de la Antenă, are de furcă, mai nou, cu familia tatălui ei, găsit mort în garajul său de lângă Roma. Mătuşa Andreei aduce acuzaţii-şoc tinerei puse pe distracţii şi spune că ea i-a provocat moartea părintelui său.

Andreea Ienciu a cunoscut celebritatea după apariţia ei în show-ul “Insula iubirii”, unde a făcut sex cu unul dintre tinerii invitaţi ca ispite. Şi dacă secvenţa de sex explicit i-a deschis larg porţile showbizului, nu la fel de bine a fost privită de o parte a familiei sale.

Klaus IOHANNIS şi soţia lui, doamna Carmen, CRITICAŢI pentru că au postat ACESTE FOTOGRAFII pe FACEBOOK! Vezi imaginile controversate cu preşedintele ROM NIEI

“Este un monstru cu chip de om”, spune mătuşa fetei, Simona Busse, stabilită de mulţi ani în Germania.

“Este direct responsabilă de moartea tatălui ei, fratele meu, Ovi. El nu ştia cu ce se ocupă Andreea. Îi plătea chiria pentru o garsonieră în Oradea şi îi trimitea bani să termine şcoala de tehnicieni dentari, dar ea făcea videochat. Când s-a dus la emisiune, i-a spus lui că e un fel de Big Brother. Când el a văzut secvenţele cu ea şi Tomiţă, când el îi băga mâna în chiloţi, tatălui ei i s-a făcut rău”, susţine mătuşa.

Dezvăluire INCENDIARĂ! Asta e BOMBA SEXY a lui Vladimir Putin!!! Galerie FOTO! Rămîi INTERZIS cînd o să vezi imaginile făcute PUBLICE!!!

Şi-a văzut fiica făcând sex la TV

Şi, se pare, atunci i s-au agravat problemele de sănătate. “Eram cu toţii în România, la masă, şi s-a ridicat, s-a înroşit şi a spus: «Pentru ce m-am sacrificat eu, pentru ce i-am trimis bani la şcoală?». Noi am vrut să chemăm salvarea. Atunci a aflat şi de videochat, şi de faptul că ea nu şi-a luat încă licenţa şi a suferit enorm. Ovi fusese operat pe inimă în toamna anului trecut şi medicii l-au avertizat că nu trebuie să aibă parte de emoţii puternice, iar ceea ce a aflat despre Andreea i-a pus capac”, a mai povestit pentru Libertatea femeia.
Aceasta susţine că părinţii Andreei s-au despărţit cu mulţi ani în urmă, iar fata împreună cu surorile ei gemene, mai mici, au rămas în grija mamei, tatăl fiind plecat în Italia, unde şi-a deschis o afacere, şi de unde le trimitea lunar bani. “Am confirmarea că şi în prezent Andreea face videochat, trei, patru ore pe zi. Se dezbracă şi face tot ce-i cer clienţii din toată lumea”, mai spune Simona.

EXCLUSIV! Imagini fabuloase! AVEM PRIMELE fotografii cu PRODANCA GRAVIDĂ! Cum arăta VEDETA!

O ceartă i-ar fi adus sfârşitul

“Pe 25 iunie ne-a sunat cineva din Roma să ne spună că Ovi nu mai este de găsit. Am sunat la Poliţie, dar ne-au cerut o sesizare scrisă de către cineva din familie. I-am spus Andreei şi i-am oferit bani pentru avion. A zis că este ocupată cu X-Factor şi că nu poate. După încă o zi Ovi a fost găsit mort în garajul casei lui. A murit de inimă. Cu două zile înainte se certase rău cu Andreea. Îi reproşase că nu şi-a terminat şcoala şi că a luat-o pe căi greşite, iar ea l-a sfidat şi i-a vorbit urât”, susţine Simona.

Nu a interesat-o repatrierea trupului

Femeia mai spune că durerea afişată de Andreea în interviurile pe care le-a dat este teatrală: “Pe Andreea şi pe surorile ei nu le-au interesat nici formalităţile şi nici aducerea lui în ţară. Au fost proceduri complicate, pe care le-am făcut noi, familia lui. Ovi a fost un tată extraordinar, dar Andreea l-a băgat în mormânt. Era devastat de când a aflat că are o fată prostituată, iar că celelalte surori mai mici au ajuns la 15 ani în comă alcoolică”.
Date fiind toate acestea, Simona e convinsă că dacă Andreea va fi promovată la televizor va ajunge un model negativ pentru multe fete aflate în pragul adolescenţei.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×