Acum 3 ani s-au nascut tinandu-se de mana. Cum arata azi gemenele Jenna si Jillian

Bogdan Pavelescu   
în Monden
08/09/2017, 09:27
Acum 3 ani s-au nascut tinandu-se de mana. Cum arata azi gemenele Jenna si Jillian GALERIE FOTO

Gemenele Jenna si Jillian s-au nascut in mai 2014 la 45 de secunde distanta una de alta si imediat ce au fost puse una langa alta, s-au apucat de manute.

Imaginea a facut inconjurul lumii, mai ales ca fetitele au fost foarte speciale inca dinainte sa se nasca.
Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

 

Jenna si Jillian sunt gemene monoamniotice, adica au impartit acelasi sac amniotic in pantecul mamei. Asa ceva se intampla o data la 10.000 de nasteri, iar o astfel de sarcina prezinta un risc mai mare decat o sarcina gelemara normala.

Cele doua cordoane ombilicale se pot incurca unul in altul sau cordonul unuia din gemeni il poate strangula pe fratele lui.

Pentru a putea duce gemenele la termen, mama lor, Sarah, a stat la pat 57 de zile. Pana la urma, fetele s-au nascut la 33 de saptamani, cantarind sub 2 kilograme fiecare.

Trei ani mai tarziu, legatura dintre fetite este la fel de puternica.

”Uneori soţul meu se duce la magazin cu una dintre gemene, iar cealalta ramane cu mine acasa. Cand se intampla asta, amandoua sunt foarte suparate si intreaba una de alta”, povesteste mama fetitelor.

Totuşi, gemenele au firi diferite, spun parintii lor. Jenna este mai calma si mai precauta, in timp ce Jillian e curajoasa si indrazneata.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×