Actriţa româncă, Mădălina Ghenea, se numără printre prezentatorii Festivalului de la San Remo

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/01/2016, 00:00
Actriţa româncă, Mădălina Ghenea, se numără printre prezentatorii Festivalului de la San Remo GALERIE FOTO

Românca Mădălina Ghenea, actriţă şi fotomodel de succes mondial, se va număra printre prezentatorii celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de muzică de la San Remo, a cărui principală gazdă va fi, ca şi anul trecut, Carlo Conti, transmite EFE.

Cel mai mare eveniment de acest gen din Italia, concursul va avea loc între 9 şi 13 februarie, la Teatrul Aniston, şi se va bucura de participarea unor apreciaţi interpreţi cum ar fi Laura Pausini, Eros Ramazzotti, Renato Zero şi grupul Pooh, s-a anunţat într-o conferinţă de presă organizată marţi, potrivit Agerpres.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Competiţia va avea două secţiuni: una la care se vor lua parte 20 de artişti consacraţi, cu 20 de teme muzicale, şi o alta în care vor concura opt muzicieni cu opt melodii noi.

Ca şi în alţi ani, se vor acorda note de către telespectatori şi juriu, iar cei mai puţin votaţi vor fi eliminaţi. Ca element de noutate, în 2016 publicul va putea ‘salva’ una dintre melodiile slab notate, astfel încât aceasta să rămână în concurs.

Festivalul de la San Remo se organizează din 1977 şi este în continuare extrem de popular în Italia, unde prin tradiţie este urmărit cu religiozitate de familii întregi, care îşi petrec în faţa televizorului cele cinci seri de concerte. Este o perioadă în care toată ţara uită de scandalurile politice pentru a se bucura de muzică şi de VIP-urile din showbiz care defilează pe covorul roşu din micul oraş scăldat în flori de pe ţărmul Mării Mediterane.

La spectacolul inaugural al ediţiei din 2015 a avut loc reîntâlnirea surpriză a celebrilor solişti Al Bano şi Romina Power, care au format un cuplu atât pe scenă, cât şi în viaţa particulară timp de 30 de ani, dar s-au despărţit în 1999. Reapariţia lor împreună a fost urmărită de 12 milioane de telespectatori, rata de audienţă ajungând la nivelul record de 49,34 la sută.

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×