Actrița Raluca Aprodu se alătură echipei serialului Vlad de la PRO TV. „Această experiență înseamnă reîntâlnirea cu oameni dragi”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
03/03/2020, 12:43
Actrița Raluca Aprodu se alătură echipei serialului Vlad de la PRO TV. „Această experiență înseamnă reîntâlnirea cu oameni dragi”
Actrița Raluca Aprodu se alătură echipei serialului Vlad. Sursa foto: protv.ro

Actrița Raluca Aprodu va juca în serialul Vlad din această primăvară. Raluca Aprodu a fost prezentatoare a emisiunii Ninja Warior de la PRO TV.  Actriţa va interpreta în serialul de la PRO TV rolul soţiei unui politician importamt.

Actrița Raluca Aprodu se alătură echipei serialului Vlad

Actrița Raluca Aprodu se va alătura echipei serialului Vlad din această primăvară. Raluca Aprodu a fost prezentatoare a emisiunii Ninja Warior de la PRO TV.

Actriţa va interpreta în serialul Vlad de la PRO TV rolul soţiei unui politician important, Ivana, şi va avea impact în întreaga poveste a serialului.

Raluca Aprodu, printre cele mai bune actriţe de la noi din ţară

Pentru mine această experiență înseamnă, în primul rând, reîntâlnirea cu oameni dragi. Pe Adrian Nartea îl știu de aproape 17 ani. Am crescut cumva împreună în breasla aceasta.

Pe Adrian Silisteanu și pe Jesus del Cerro îi știu de când aveam 22 de ani. În prima zi în care am ajuns pe platoul de filmare VLAD mi-am dat seama că lucrasem, la un moment dat, cu fiecare persoană din echipă.

De exemplu cu Maria, make-up artistul, am lucrat la primul meu film, la 21 de ani. Am stat aproape 3 săptămâni împreună, în Bosnia. Deci pentru mine, să fiu alături de ei, a fost cel mai natural lucru” a declarat Raluca Aprodu.

Raluca Aprodu se situează printre cele mai bine cotate actriţe de teatru şi film din România. Raluca Aprodu a avut prima întâlnire cu camera de filmat la vârsta de 17 ani.

Încă de la această vârstă a apărut în numeroase seriale TV şi filme. Actriţa a avut un rol şi în filmul „Câini”, peliculă premiată în care a jucat alături de actorul Dragoş Bucur.

Raluca Aprodu joacă în mai multe piese de teatru cum ar fi: „Trei surori”,  „UFO”, „Livada de vișini”, „Memoria apei”, „Nebun din dragoste”, „Regele Lear”, „Beginners”, „Crima din strada Lourcine”, „Memoria apei”, precum şi „Pădurea spânzuraților”.

Noul sezon al serialului Vlad este unul plin de suspans şi aduce noi personaje care vor influenţa cursul acţiunii. Recent, actriţa Manuela Hărăbor s-a alăturat şi ea actorilor din serialul Vlad. Manuela Hărăbor va apărea în premieră în Vlad în episodul 2 al sezonului difuzat în această seară la PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×