Actrița Olga Delia Mateescu, grav accident de circulație! În ce stare a ajuns la spital

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/12/2018, 17:54
Actrița Olga Delia Mateescu, grav accident de circulație! În ce stare a ajuns la spital GALERIE FOTO
Actrița Olga Delia Mateescu a fost implicată într-un grav accident de circulație!

Olga Delia Mateescu, actriţa de teatru şi film, a fost implicată într-un grav accident de circulaţie. Aceasta a ajuns de urgenţă la spital, după ce o altă maşină care nu i-a acordat prioritate a intrat în ea.

Chiar ea a fost cea care a anunţat accidentul, după ce a postat un mesaj pe o pagină de socializare prin care şi-a anunţat fanii de problemele pe care le-a avut: „Accident. Cred că o lună sunt scoasă din circuit din cauza unora (gen gură mare cu glugă şi cu Audi), care nu au cedat trecerea la intersecţie. Să dea Dumnezeu să mă refac mai repede”, a scris actriţa pe pagina sa.

 Actrița Olga Delia Mateescu, grav accident de circulație

„Am de tras, nu am fracturi, dar nici bine nu sunt. Tipul care m-a lovit m-a aruncat cu maşina într-o groapă, în care se construia ceva, şi tot el stătea pe margine apoi şi vocifera. Nu ştiu în ce stare este maşina mea, pentru că am fost dusă de salvare, care a venit imediat, la fel şi poliţia. Am avut prietenii alături, care au venit să mă ajute. O să stau în spital câteva zile, nu voi fi aptă să urc pe scenă, aş putea spune că acest «cadou minunat» de Sărbători mă va face să pierd câteva piese de teatru, câteva reprezentaţii, nici nu ştiu câte. Şi toate acestea din cauza acestui şofer, şmecheraş, care m-a lovit”, a spus Olga Delia Mateescu pentru click.

Actrița Olga Delia Mateescu
Actrița Olga Delia Mateescu

Actriţa Olga Delia Mateescu este actriţă şi scriitoare şi s-a născut pe 6 noiembrie 1949, la Bistriţa Năsăud. A jucat în filmele Cercul Magic, Tată de duminică, Domnişoara Nastasia, Arborele genealogic, Manole – Meşter valah, Dumbrava minunată, Aşteptând un tren, Miezul fierbinte al pâinii, Misterele Bucureştilor, Masca de Argint, Colierul de turcoaze, Aştept provincia, Secretul Mariei, Vocea inimii, Fumatul poate să ucidă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×