Actriţă celebră, arestată după ce şi-a snopit în bătaie soţul! Nici măcar nu joacă în filme de acţiune!

Filon Stan  
înGalerie foto
27/11/2017, 12:55
Actriţă celebră, arestată după ce şi-a snopit în bătaie soţul! Nici măcar nu joacă în filme de acţiune!GALERIE FOTO

Şoc la Hollywood! O actriţă a fost arestată pentru un motiv nu foarte întâlnit nici măcat în capitala filmului! Actriţa Naya Rivera, cunoscută din serialul de televiziune „Glee”, a fost arestată, sâmbătă seară, pentru violenţă domestică, după ce şi-ar fi lovit soţul, informează nme.com. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Potrivit televiziunii WSAZ, Rivera a fost arestată la locuinţa ei din comitatul Kanawha din statul american Virginia de Vest. Actorul Ryan Dorsey, care este căsătorit de trei ani cu Naya Rivera, susţine că actriţa l-a lovit în cap în timp ce se plimbau cu fiul lor, în vârstă de doi ani.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Actriţa Naya Rivera tocmai ce anunţase că renunţă la divorţ

Rivera a fost audiată duminică dimineaţă, după care a fost eliberată. Luna trecută, a fost anunţat că Rivera renunţă la divorţul de Ryan Dorsey, pe care îl intentase în noiembrie 2016.

Născută pe 12 ianuarie 1987, Naya Marie Rivera este o actriţă şi cântăreaţă americană, cunoscută mai ales pentru interpretarea majoretei Santana Lopez în serialul de televiziune „Glee” în perioada 2009 – 2015.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×