Actrița Natașa Raab, mărturisire cutremurătoare: „Am o boală care îmi afectează creierul. Vreau să mor, să merg după soțul meu”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
28/03/2020, 09:06
Actrița Natașa Raab, mărturisire cutremurătoare: „Am o boală care îmi afectează creierul. Vreau să mor, să merg după soțul meu”
Coana Chiva din celebra reclamă la lactate suferă de o boală autoimună. Sursa foto: click.ro

Chiar dacă este veselă și zâmbitoare de fiecare dată când intră în pielea Coanei Chiva, personajul din celebrele reclame la produse lactate, viața i-a scos în cale Natașei Raab nenumărate greutăți. Cea mai cruntă dintre loviturile primite de-a lungul timpului a fost despărțirea de soțul său, medicul Val Guțul, răpus de o bală nemiloasă, cancer la vezică.

Sfâșiată de durere după moartea soțului, Natașa Raab se confruntă cu grave probleme de sănătate

De parcă pierderea bărbatului cu care a împărțit bucurii și necazuri vreme de patru decenii nu ar fi suficientă, problemele de sănătate nu îi dau nici ele pace îndrăgitei actrițe. La cei 66 de ani ai săi, Natașa Raab simte o dezamăgire atât de mare, încât recunoaște că uneori se lasă pradă gândurilor negative.

Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, Victoria, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul.

Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţă mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor să merg după soţul meu drag şi iubit. Soţul meu a avut un cancer de vezică urinară. Este foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l «prosteşti» să facă ce vrei tu.

El spunea că ştie mai bine ce e bine şi cum e bine să facă. Ne-a părăsit anul trecut şi m-a lăsat singură. Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 20 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu insemi­nările în vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Nu duc lipsă de copii”, s-a destăinuit actrița, printre lacrimi, într-un interviu acordat pentru click.ro.

Natașa Raab a învins cancerul în urmă cu 19 ani

Puțină lume știe că nu este pentru prima dată când Natașa Raab trebuie să poarte pe umeri povara unei boli necruțătoare. În urmă cu 19 ani, medicii i-au stabilit un diagnostic crunt, capabil să-i doboare chiar și pe cei mai puternici dintre noi: cancer ovarian.

Din fericire, cu ajutorul soțului și a tratamentelor prescrise de acesta, Coana Chiva a reușit să depășească momentul dificil. Maladia i-a răpit, însă, bucuria de a avea un copil, după cum avea să mărturisească în urmă cu ceva timp.

Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu e în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Dumnezeu a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase, a declarat Natașa Raab.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×