Actriţa Eva Longoria, nuntă superbă cu magnatul media Jose Baston

Ionuţ Cataramă   
în Monden
22/05/2016, 12:49
Actriţa Eva Longoria, nuntă superbă cu magnatul media Jose Baston

Actrita Eva Longoria s-a casatorit, sambata, cu magnatul media Jose „Pepe” Baston, iar ceremonia a avut loc pe o proprietate privata din Valle de Bravo, din apropierea Ciudad de Mexico.

Mireasa a purtat la ceremonia care a avut loc in aer liber, intr-un cadru romantic, o rochie alba, fara maneci, si un voal lung alb.

„S-au casatorit pe un altar acoperit de multe lumini. A fost foarte romantic. Eva si-a lasat parul liber si a zambit tot timpul, iar el a imbracat un costum gri”, a povestit o sursa apropiata cuplului pentru revista People.

La ceremonie au fost invitate aproximativ 200 de persoane, printre care s-au aflat, potrivit unor surse, Victoria si David Beckham, cantaretii Ricky Martin si Katy Perry, actorii Penelope Cruz, Mario Lopez si Amaury Nolasco.

In plus, se spune ca Victoria Beckham a fost creatoarea rochiei purtate de Eva Longoria la nunta.

Eva Longoria, in varsta de 41 de ani, s-a logodit cu omul de afaceri Pepe Baston in decembrie 2015, dupa o relatie de doi ani, in timpul unei vacante petrecute in Dubai.

Actrita americana a fost casatorita cu actorul Tyler Christopher, in perioada 2002 – 2004, si cu jucatorul de baschet Tony Paker, in perioada 2007 – 2011.

sursa: ziare.com

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×