Actrița Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, decisă să aducă pe lume un nou copil. Vedeta are deja un băiețel de 4 ani

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/01/2020, 16:06
Actrița Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, decisă să aducă pe lume un nou copil. Vedeta are deja un băiețel de 4 ani
Ecaterina Ladin își mai dorește un copil. Sursa foto: libertatea.ro

Actrița Ecaterina Ladin, cea care îi dă viață personajului Dalida în serialul de comedie „Las fierbinți” își mai dorește un copil, pe lângă băiețelul de 4 anișori pe care deja îl are.

Ecaterina Ladin mai vrea un copil, un partener de joacă pentru micuțul ei de 4 ani

Serialul de la PRO TV i-a adus succesul la care visa întotdeauna, mai presus de asta, recunoașterea ei ca actriță, căci „Las fierbinți” a devenit un adevărat fenomen.

Cu o carieră în ascensiune, Ecaterina Ladin se poate lăuda cu reușite și pe plan personal. Femeia are o familie minunată, un soț care îi este aproape în orice moment și un băiat frumos și isteț.

Mândră de soțul și băiatul ei: „Am familia cea mai tare”

Vedeta spune că și-ar mai dori un copil, la un moment dat, pentru că băiatul ei ar avea nevoie de un partener de joacă, scrie libertatea.ro.

„Am făcut și bune și rele, anul acesta o să fac și mai multe că așa mi-e felul. Iubesc, încerc să nu urăsc. Sunt generoasă, uneori prea generoasă, mă abțin greu. Am botezat mulți copii și o să mai botez, vreau eu să fac încă unul”, a declarat Ecaterina, potrivit site-ului mai sus menționat.

„Am prieteni buni, vreau să fiu eu prietenă bună. Am un soț cum nu am crezut vreodată că o să am, vreau să fiu soția aia. Am colegi cum am visat, sper să fiu colega aia. Am familia cea mai tare. Mulțumesc tuturor că mă împliniți și-mi faceți viața frumoasă!”, a mai spus Dalida din Las fierbinți.

„La mulți ani și vă doresc să fiți cel puțin atât de fericiți ca mine!”, este urarea pe care actrița le-a făcut-o internauților de Anul Nou.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×