Actorul William Wintersole a murit. Era cunoscut pentru rolul din „Tânăr și neliniștit”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 12:08
Actorul William Wintersole a murit. Era cunoscut pentru rolul din „Tânăr și neliniștit”
William Wintersole a murit. În stânga, în rolul avocatului din Tânăr și neliniștit. În dreapta, actorul la vârsta de 88 de ani. Sursa foto: ahoramismo.com

Actorul american William Wintersole a murit. Celebrul artist era cunoscut pentru rolul din cel mai longeviv serial din lume, „Tânăr și neliniștit”, difuzat în trecut și în România de postul de televiziune PRO TV.

William Wintersole a murit de cancer

Mai bine de 20 de ani, Wintersole a jucat în serialul „Tânăr și neliniștit”. A apărut și într-un alt serial de mare succes, „General Hospital”. Bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani după ani în care a încercat să învingă o maladie cumplită, cancerul.

William Wintersole jucase rolul avocatului Mitchell Sherman, unul dintre personajele cheie din Tânăr și neliniștit. Personajul dispăruse din soap-opera americană. Într-un episod din septembrie 2019, Amanda Sinclair (Mishel Morgan) a dezvăluit că avocatul murise. Așadar, unul din protagoniștii din serialul american a fost ”omorât” de scenariști înainte ca actorul să moară și în viața reală, notează ahoramismo.com.

Mesajul fiicei actorului, după ce s-a aflat că s-a stins din viață

Wintersole a avut un trecut glorios nu doar în cinematografie. Wintersole a lucrat pentru Serviciul de Radio și Televiziune ale Forțelor Armate Americane în timpul războiului din Coreea. Pe plan personal, actorul era recunoscut pentru familia sa minunată. A fost un tată și un bunic devotat. Într-o postare de săptămâna aceasta de pe Facebook, fiica lui, Tiffany Harmon a scris câteva cuvinte emoționante la adresa tatălui său. „Sunt o femeie fericită și norocoasă pentru că am un tată atât de incredibil… am avut o conexiune celestă cu el. M-a ghidat mereu și mă va ghida și de acum încolo, de acolo de sus”, a scris Tiffany.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×